Toplantı Basmak

84 7 0
                                    

"NE DEMEK EVİ SU BASMIŞ? NE DEMEK YENİ YAPILMIŞ AŞIK OLA OLA SEÇTİĞİM FAYANSLARIM KIRILACAK? KUZEY O BORULARI ÖLDÜRÜRÜM! PATLAMAK NE DEMEK! KULLANILMAYAN EVİN BORUSU MU PATLAR?! BANANE BE O FAYANSLAR SONDU BAŞKA YOKTU ONDAN. Kırmadan tamir etsinler işte banane! NE BİÇİM TESİSATÇI ONLAR YAPSINLAR KIRMADAN. Allah'ım yaa düğüne kalmış şurada 2 hafta, boru patlaması ne demek ya? Töbest ya Rabbim çarpılacağım. KUZEY YA YETİŞMEZSE? AH BEN O BORULARI NE YAPA..."

"DEFNE! Güzelim sakinleşir misin lütfen? Ebeveyn banyosu beğendiğin şekilde kalacak. Diğeri değişmek zorunda sadece. 3 güne yaparlar hem sen merak etme. Bak çıkarız şimdi gider yeni fayans beğeniriz adamlar hemen başlar."

"Ama ben onlara aşık olmuştum!"

"Sevgilim rica ediyorum sen bu hayatta sadece bana aşık ol tamam mı? Hadi işleri kızlara yık gel gidelim biz."

"Şirkette değilim ben evdeyim. Sizinkiler gelecek ya bugün oturmaya gitmedim o yüzden... Ama Kuzey yaa fayanslarım gitti. Nasıl patlamış o pislik borular? Bak onları atma sakın bana getir onlarla edilecek büyük bir kavgam var!"

"Güzelim git biraz çikolata ye kendine gel sen. Borularla kavga etmekten, öldürmekten falan bahsediyorsun.."

"Sus Kuzey sus! Fayanslarım gitti.!"

Telefonu kapatıp kendimi koltuğa attım. İki saattir havalı durması için her tarafından tepiklediğim koltuğu itinayla eziyordum evet!

Fayanslarım gitti!

Iyyy çok iğrenç bir şekilde ciciş yeni gelin olma yolunda ilerliyorum farkında mısınız?

Töbeler töbesi!

Eltime hazırlıksız yakalanmayıp çiçekli böcekli pembe kurdeleli sunum falan yaparsam oracıkta ağzımın ortasına fırıncı küreğiyle vurun. Olur mu?

"İki saattir ne bağırınıyorsun kızım sen?" Annem unlu elleriyle odaya girdi. Yahu kadın yeni temizledim un yapacaksın her yeri!

"Boru patlamış evi su basmış. Fayanslarımı kıracaklar! Ayrıca mutfağına gider misin lütfen buraları temizleyene kadar canım çıktı benim!" Annem durup bir an terliğiyle bakıştı. O an hayatım film şeridi gibi gözümün önünden geçmeye başlamıştı kiii annem arkasını dönüp mutfağa gitti. Şaşılacak şey. Anneme laf söyledim ve o misliyle karşılık vermedi.

Kenara bugünün tarihini atın lütfen.

İlerde hem fayanslarımın yasını tutarız hem de annemin bu hareketini bayram ederek kutlarız.

....

"Ay ne demek abartılı topuz yapıtrmayacağım? Saçmalama Defne!" Nebahat annem ve tayfasının geleceğini nerden duyduğu belli olmayan sevgili Medet halamın da tayfasıyla birlikte bizim eve çıkartma yaptığı bir günden merhaba dostlarım.

Sinir krizlerinin eşiğinde geziniyorum!

Size ne benim yaptıracağım saç modelinden.

SİZE NE!

"Arnavutsun sen kendine gel." Yine düşük bütçeli bir Firdevs Yöreoğlu taklidi! Birileri artık bunun modasının geçtiğinin farkına varabilir mi?

Kuzey EsintisiHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin