Nikah

63 5 0
                                    

Merhabalar efenim, biz geldik.

Başlıktan da gördüğünüz üzere nikahımız var hepiniz davetlisiniz.
Normalden daha uzun bir bölüm oldu yazım hataları varsa affola. Buyrunuz bölümümüze geçelim...

🌟🌟🌟🌟🌟🌟

Gözlerimi açtığım anda gördüğüm ilk şey Kuzey olmuştu. Manzaramın güzelliğine sırıtmadan edemedim. Uyanık olduğu zaman kusursuz olan adam uyurken maalesef ki pek de kusursuz değildi.

Horul horul horluyordu be!

"Horlaman bile şu anı bozamıyor ki." Kendi kendime konuştuğumda Kuzey yerinde kıpırdandı. Rahatsız oldu heralde beyefendi! Kollarıyla belimi sıkıca kavrayıp omuzumda olan başını iyice boynuma doğru gömdü.

Artık yataktan kalkmam imkansıza yakın duruma gelmişti.

Bende yapılacak en iyi şeyi yaparak neredeyse üzerime çıkmış olan sevdiğimin saçlarıyla oynamaya başladım. Misler gibi kokan saçlarına öpücükler konduruyordum onu uyandırmayacak kadar küçük.

"Her bir güne şu kokuyla başlamama kaç gün kaldı?" Anlaşılan o ki ne kadar nazik davransam da uyandırmıştım. Boynuma bir öpücük kondurup başını kaldırdı Kuzey. Oynanmaktan dağılmış saçı, uyku mahmuru gözleri ve şişmiş suratıyla fazla tatlı duruyordu. Dayanamayıp yanaklarını sıktığımda tüm uykusu açılmıştı.

Suç benim değildi ama. Adam kusurlu halleriyle bile fazla tatlı ne yapayım yahu!

"Günaydın Kuzey yıldızım. Sana bir tavsiye... Canını seviyorsan kaç. Şu an çok ısırılası duruyorsun!" Dirseğini yatağa dayayarak hafif dikeldi ve ordan bakmaya başladı bana. Tek kaşı yine havaya kalkmıştı.

"Saçım başım dağılmıştır muhtemelen. Gözlerimde kesin çapak vardır. Bu halimi ısırmak istediğine emin misin?"

"Evet." Diyerek üstüne atlayıp Kuzey'i yatağa geri yatırdım. Elleri belimi sarmışken yanağını çok ufak ısırdım. "Isırdıkca ısırasım geliyor hatta bak." Bir kere daha ısırdım yanağını. Kuzey kahkahalarla gülüyordu.

"Yamyam bir karım olduğunun farkına çok geç vardım değil mi?"

"Kesinlikle çok geç kaldın. 1 hafta gibi süre kaldığı düşünülürse..." Kuzey kucağında benimle yatakta doğrulup sırtını başlığa dayadı. Başım neredeyse bulutlarımıza değecekti.

"Bu haftasonu benim karım olacaksın. Olabilecek her şekilde hem de..." Omuzlarında duran ellerimi avuçlarının arasına alıp öptüğünde öylece ona bakmıştım. İmasını çok rahat anlamıştım. O yüzdendir ki sesim içime kaçmıştı.

"Hala bana ilk dans müziğini söylemediğin için kızgınım ben sana." Ellerimi ondan çekip kollarımı göğsümde bağladım. Konuyu değiştirme yöntemine başvurmuştum direk evet. Ne yani adama heyecandan öldüğümü mü söyleseydim!

"Evet söylemedim söylemiyorum da. O an duymanı istiyorum çünkü." Kuzey'in elleri de boş durmayıp belimdeki yerini aldı anında. Aman elleri boş durmasın hemen belime dolanıyorlar.

"Gıcık! Gıcıklık yaptığın için sana ceza. Ben yatakta keyif yaparken sen gidip kahvaltıyı hazırlayacaksın!" Ellerinden kurtulup kendimi yatağa attım. Gözlerim tavandaki bulutlarla buluşunca sırıtmama engel olamadım. Gece ara ara uyanıp bulutları görünce de böyle sırıtmıştım. Bulutlarımla arama şahane bir yüz girdi. Allah'ım... Aşırı doz aşktan, aşırı doz mutluluktan kafayı yiyecek durumdayım.

"Şu yatak keyfini birlikte yapsak olmaz mı? Hatta sonra ben kahvaltıyı hazırlar yatağa getiririm?"

"Olur canım tabi neden olmasın. Üçlü beşlilerle selamlaşırız hem düğün üstü. Güzel olur yani. Düğüne de yamuk yumuk katılırız artık." Kuzey anlamaz bakışlarını dikti yüzüme. Bende ona bıkkın bakışlarımı gönderdim. Çok seviyorum ama anlamıyor beni be!

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jan 30 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Kuzey EsintisiWhere stories live. Discover now