Πρόλογος

460 32 83
                                    

  Δεκέμβριος 2019
   
  Όλη η ιστορία αυτή με έχει διαλύσει . Κοντεύω να χάσω την προσωπικότητα μου. Είμαι με αυτόν... Δεν θέλω ούτε το όνομα του να λέω και τρομάρα μου, θα είναι ο πρώτος μου. Έτσι δηλαδή είναι η συμφωνία .

      Με πλησιάζει και μου κόβεται η ανάσα από φόβο , αναγούλα μαζί με χιλιάδες αρνητικά αισθήματα . Η καρδιά μου αρνείται πως θα δώσω το σώμα μου σε κάποιον άλλο πέρα από τον ένα και μοναδικό για μένα .

     Πιστεύω, έχω φτάσει πάτο και δεν θα υπάρχει επιστροφή . Ποιός θα μου έλεγε, πως θα πουλούσα το πολυτιμότερο πράγμα για μένα , τον έρωτα . Αυτό μόνο και μόνο για να σώσω κάτι ανωτέρο , την πραγματική αγάπη μου .

     Σκύβω το κεφάλι μου, ενώ τα μάτια μου έχουν πλημμυρίσει δάκρυα . Δεν έχω το θάρρος να κοιτάξω στα μάτια αυτόν . Θα πάρει κάτι που δικαιωματικά ανήκει αλλού .

     Ο Δημήτρης όμως πραγματικά έχει ανάγκη αυτά τα λεφτά για να επιβιώσει .  Δεν γνωρίζει τι μεθόδους ψάχνω για να σωθεί . Δεν θα μου το επέτρεπε ποτέ . Ντρέπομαι για μένα, αλλά οφείλω να τον σώσω πάση θυσία .

      - Ξέρεις ότι δεν θα το αποφεύγεις για πολύ.  Θα σου αρέσει .

     Η βραχνή φωνή του αγνώστου , μου παγώνει το αίμα . Ο μόνος λόγος που είμαι εδώ , είναι γιατί έχει τα λεφτά να σώσει την ζωή του Δημήτρη μου . Είναι μεγάλη αδικία να τα έχει αυτός και όχι το αγόρι μου που τα έχει ανάγκη . Δεν θα έμπαινα σε τέτοια διαδικασία αλλιώς!

    Το χειρότερο είναι, πως θα τον αφήσουν να πεθάνει άνθρωποι , αν δεν δοθούν αυτά τα λεφτά .Γιατί δυστυχώς σε αυτόν τον κόσμο, όλα αγοράζονται. Κάποιες φορές και το πολυτιμότερο αγαθό του ανθρώπου, η υγεία. Ναι, δεν υπάρχουν εθελοντές που θα βοηθήσουν τον άλλον ακόμα και να βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού, χωρίς ανταμοιβή. Απαντάω ψυχρά, αν και ποτέ δεν μου ταίριαζε η απουσία αισθήματος.

     -  Δεν πρόκειται ποτέ να μου αρέσει . Αυτό θα το κάνω μόνο γιατί αγαπάω πραγματικά το αγόρι μου και θέλω να ζήσει . Γιατί μου το κάνεις αυτό ; Δώσε απλά τα λεφτά και μην μου επιβάλλεις αυτό το μαρτύριο .

    Τα αναφέρω αυτά ανάμεσα σε λυγμούς . Η φωνή μου κόβεται ανά διαστήματα από την ένταση . Θα ήθελα πραγματικά να ξυπνήσω και όλο αυτό να είναι εφιάλτης .

    Ακούω ένα πνιχτό γέλιο από μέρος του . Βλάκα .

     - Δεν δίνονται έτσι τόσα λεφτά . Στα προσφέρω για έναν συγκεκριμένο λόγο . Αν δεν τα έχεις ανάγκη, μπορείς να φύγεις.

     Σηκώνω το κεφάλι μου . Τα βλέπω όλα θολά . Σπάω ότι γυάλινο βρώ στο τραπέζι , ωρύομαι και στο τέλος ξεσπάω πάνω του . Άμα φύγω, θα χάθει μια ανθρώπινη ζωή! Του δίνω μπουνιές στο στήθος ,την στιγμή που παλεύω να μην λιποθυμήσω . Η απάθεια του είναι το πιο εξοργιστικό!

     Στο τέλος καταρρέω και στηρίζομαι πάνω του να μην πέσω κάτω . Τα δάκρυα μου φτάνουν στα χείλη μου προκαλώντας μια απροσδιόριστη πικρή γεύση .

     Μου έρχεται η εικόνα του Δημήτρη στο μυαλό . Τον τελευταίο καιρό αισθάνομαι πως η λογική μου κρέμεται από μια σταγόνα κλωστή .

      Όλα ξεκίνησαν από την ασθένεια του . Ένας εφιάλτης που δεν λέει να τελειώσει , όσο και να τσιμπάω τον εαυτό μου και να χτυπιέμαι . Εκείνος συνεχίζει να κάθεται απαθέστατος στην αντίδραση μου.

     - Είσαι κούκλα αγάπη μου . Το πρώτο μας βράδυ θα μας μείνει αξέχαστο . Σε αγαπάω .

     Λόγια του παρελθόντος από τον Ανδρέα μου,  ανακαλούνται στην μνήμη μου . Με αγάπησε παρά πολύ, όπως έκανα και εγώ . Τόσο που προσπάθησε να με διώξει, όταν βρέθηκε στο νοσοκομείο . Δεν ήθελε να πληγώνομαι, ενώ είχε χάσει την ελπίδα του για ζωή. Εμένα σκέφτηκε μόνο.

      - Εσύ έχεις αγαπήσει ποτέ αληθινά ; Μάλλον όχι . Θα πάω στην κόλαση μαζί σου . Αν αισθάνθηκες ποτέ κάτι για κάποια, άφησε με να φύγω , χωρίς να αφήσεις να πεθάνει ο άνθρωπος μου . Έχεις ανθρωπιά μέσα σου;

     Λέω με όση δύναμη μου έχει απομείνει . Εγώ τα σβήνω όλα από την    μνήμη μου και ξανά ζω τα τελευταία δύο χρόνια που έζησα .

      Από την γνωριμία μου με τον Δημήτρη μέχρι τώρα . Τα χείλη μου τρέμουν . Αυτή είναι και θα είναι η πραγματική μου αγάπη.

        Δεκέμβριος 2017

      Σήμερα ένιωθα την τύχη μου στα ύψη .  Βρήκα ένα εικοσαεύρω που είχα ξέχασει την ύπαρξη του , συνάντησα παλιούς γνωστούς που έψαχνα και πήρα είκοσι, ενώ είχα διαβάσει μόνο το ένα θέμα από τα δέκα και έτυχε να πέσει αυτό ακριβώς .

       Όλη την μέρα κοίταζα δίπλα μου, μήπως βρω και χρυσό με τέτοια τύχη .  Όχι ακριβώς έτσι, αλλά περίπου . Πάντως το αισθάνομαι πως κάτι ακόμα καλό θα μου συμβεί. Σημασία έχει πως με την αφηρημάδα μου έπεσα πάνω σε έναν άνθρωπο .

      Κοιτάζω αμήχανα . Είναι αγόρι της ηλικίας μου . Δεν ξέρω γιατί ένιωσα πώς θα παίξει σημαντικό ρόλο στην ζωή μου...

      - Πρόσεχε κούκλα . Αλήθεια πώς σε λένε ; Εμένα Δημήτρη ...

Σας ευχαριστώ πολύ💙💙 Ελπίζω να σας άρεσε ο πρόλογος .

really loveKde žijí příběhy. Začni objevovat