Τα βίντεο

113 11 30
                                    

...

    Έχουν περάσει τρεις ολόκληρες μέρες από το ξέσπασμα του Άγγελου και δεν έχει δώσει κανένα σημάδι ζωής. Είμαι απολύτως σίγουρη ότι κάτι σχεδιάζει. Με τρομάζει κατά περίεργο τρόπο η απουσία του μετά την καταιγίδα αποκαλύψεων. Η αλήθεια είναι πως προσπαθώ να μην το σκέφτομαι αυτό, αλλά να εστιάζω σε σημαντικότερα προβλήματα, όπως η σχέση μου.

    Αισθάνομαι ότι ακόμα και το αγόρι μου με εγκατέλειψε. Με πιέζει να κάνουμε κάτι δραστικό, ώστε να μην πάρει το παιδί ο Άγγελος. Έφτασε στο σημείο να μου προτείνει την άτακτη φυγή μας σε κάποιο άλλο μέρος, λες και δεν θα μας εντόπιζε. Ο Δημήτρης βγάζει πια έναν άγνωστο εαυτό σε μένα και δεν αναγνωρίζω τα παλιά του αγαπημένα χαρακτηριστικά.

    Από τις σκέψεις μου με βγάζει η κολλητή μου, η οποία  γκρινιάζει για μια ακόμα φορά. Έχει απογοητευτεί με τον Άγγελο και βρήκε άτομο να μιλήσει... Είμαι σε τόσο άσχημη ψυχολογική κατάσταση, για να βοηθήσω άλλους. Με το ζόρι κρατιέμαι να μην καπνίζω ή να πιω, σκεπτόμενη την υγεία του μωρού. Τα προβλήματα μου όμως, δεν φαίνεται να αφορούν την Εύα, καθώς ανεφέρει μόνο τα δικά της.

    - Μα είναι δυνατόν, να μην μπορεί να μου αφιερώσει δέκα λεπτά, εδώ και δέκα μέρες που έχω να τον δω; Ένα τηλεφώνημα κύριε. Εγώ φταίω που τον πίστεψα ... Τελικά είχες δίκιο, απλά ήμουν τυφλή για να σε πιστέψω. Ίσως είναι ερωτευμένος με άλλη, πάντως για μένα δεν ενδιαφέρεται ο αναίσθητος. Μαριζάκι, πες όλη την αλήθεια. Όσα γνωρίζεις.
 
    Την παρατηρώ διχασμένη, αν πρέπει να της τ' αποκαλύψω όλα, όμως δεν έχω πολλές επιλογές. Μέρα με την μέρα αρχίζει να φουσκώνει η κοιλιά μου και να είναι ορατό το μικρό εξόγκωμα της, δεν είναι δυνατόν να παραμείνει κρυφή η εγκυμοσύνη μου.  Όσο για τα αισθήματα του, καλό είναι να γνωρίζει το παιχνίδι του. Είναι φίλη μου και νιώθω άσχημα που δεν της τα έχω πει ακόμη. Μπορεί να μην έφτανε μέχρι εδώ... Παίρνω μεγάλη ανάσα και της εξομολογούμαι.

    - Περιμένω το παιδί του. Το έμαθα και έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου. Εύα, αυτός ο άνθρωπος έπαιξε πολύ άσχημα και με μένα. Παρίστανε τον ερωτευμένο μαζί μου σε κάποια φάση, μετά την εγχείρηση του Δημήτρη. Μέχρι που γυρίσαμε από την Πάρο, μου φερόταν καλά. Μετά με είδε με το αγόρι μου και μου αποκάλυψε πως δεν αισθάνεται τίποτα για μένα.

   Εκείνη με κοιτάζει με ανοιχτό το στόμα από το σοκ. Δεν της αρέσουν καθόλου τα λόγια μου, κι ας είπα μονάχα την αλήθεια. Εγώ δεν έφταιξα σε καμία περίπτωση, καθώς την προειδοποιούσα κάθε φορά για τον Άγγελο. Στην συνέχεια συνειδητοποιεί την πραγματικότητα και είναι εμφανέστατα νευριασμένη. Μου απαντάει με δυσκολία, τραυλίζοντας.

really loveWhere stories live. Discover now