Έφτασε η ώρα

202 27 27
                                    

     Ο Άγγελος έχει μείνει να με κοιτάει ασταμάτητα . Σαν να προσπαθεί να καταλάβει τι είμαι . Είναι υπερβολικά ξαφνιασμένος, όμως προς έκπληξη μου δεν είναι τόσο νευριασμένος.  Σιγά , κανένα πρόβλημα από μέρος μου, αν θυμώσει.

     - Ειλικρινά ... Τι θες επιτέλους από μένα; Γιατί το έκανες αυτό ; Δεν μας είπες μικρή, πως είσαι κίνκι.

     Παρακαλώ ; Αυτό σαν ράτσα σκύλου μου ακούγεται , αν και δεν έχω ακουστά την λέξη . Πώς με είπε τώρα αυτός ; Ελπίζω να μην είναι βρισιά , αλλά το προσπερνώ.  Δεν θέλω να καταλάβει πως είμαι ανίδεη.  Εκείνος ακόμα έχει μείνει άναυδος από το χαστούκι και εγώ πλέον φωνάζωσε έξαλκη κατάσταση.

    - Εγώ τι θέλω από σένα; Να μην σε νοιάζει τι είμαι εγώ . Το θέμα είναι να μην μιλήσεις ποτέ ξανά έτσι,όσο αφορά τον Δημήτρη μου. Δεν έχεις ιδέα  από αγάπη και ούτε πρόκειται να μάθεις.

     Τον εξωθώ στα άκρα και πλέον εκείνος απαντάει ειρωνικότατα.

     - Ναι και περιμένω από σένα να μου μάθεις ! Άντε φύγε τώρα και έλα το βράδυ , όπως έχουμε κανονίσει . Επίσης, χαστούκια να δίνεις στον αγαπημένο σου , όχι σε εμένα. Μην παίζεις μαζί μου.

    Δεν έχω καμία όρεξη να συνεχίσω τον καβγά μαζί του . Έχω τις έννοιες μου , δεν θα ασχοληθώ και με αυτό. Μόνο τα αναθεματισμένα λεφτά του θέλω και είμαι ικανή να το φτάσω στα άκρα, για να τα έχω.  Αναστενάζω και φεύγω από εδώ μέσα .

       Επόμενος προορισμός είναι το νοσοκομείο . Μπαίνω στο άστικο για να πάω εκεί .  Θέλω να μάθω πληροφορίες γι'αυτό που μου είπε ο Δημήτρης . Αν υπάρχει άλλος υποψήφιος αγοραστής για το μόσχευμα.  Φτάνω επιτέλους .

      Μπαίνω μέσα  και πηγαίνω σε μια γυναίκα υπεύθυνη για αυτά . Πλέον έχουμε μάθει όλους τους εργαζόμενους, που δουλεύουν πάνω σ' αυτό το θέμα και δεν δυσκολεύομαι.

      - Γεια σας . Θα ήθελα να σας πω, ότι θα δώσω εγώ τα λεφτά για την μεταμόσχευση . Μην...

    Με κοιτάζει προσεκτικά . Με διακόπτει .

     - Μας το έχουν πει και άλλοι πριν από εσάς . Στην πραγματικότητα θα δεχθούμε, όποιον έρθει πρώτος με το ποσό και υπογράψει τα χαρτιά. Από ότι ανέφεραν κάποιο υποψήφιοι μεθαύριο το πρωί , θα  προχωρήσουν τις διαδικασίες. Αν προλάβετε...

     Έχω περιθώριο μέχρι αύριο ; Χριστέ μου ! Σήμερα προβλέπω ,πως  θα είναι μεγάλη και δύσκολη νύχτα για μένα . Θεέ μου δώσε μου δύναμη , να μην λυγίσω σε τίποτα . Φεύγω , χωρίς να μιλήσω. Η απόφαση έχει παρθεί. Σήμερα θα γίνω γυναίκα με έναν ανέντιμο τρόπο και κάποιον που δεν θέλω να βλέπω.

really loveWhere stories live. Discover now