Συμφωνία

307 31 102
                                    

           Δεκέμβριος 2019

     - Εσύ έχεις αγαπήσει ποτέ αληθινά ; Μάλλον όχι ! Αν έχεις νιώσει κάτι ποτέ για κάποια , τότε άφησε με να φύγω . Χωρίς να αφήσεις, να πεθάνει ο άνθρωπος μου . 
  
      Κάνω αναδρομή στο παρελθόν με τον Δημήτρη και ξεχνάω την ίδια μου ερώτηση . Ναι , τον αγαπάω τόσο πολύ που είναι τίποτα αυτό που πάω να κάνω για εκείνον .

      Αλήθεια , ούτε ένα αναθεματισμένο όνομα δεν είμαι σε θέση να συγκρατήσω .  Η κατάσταση μου παραμένει άθλια .

     Μήπως τον έχω κοιτάξει πραγματικά τόση ώρα που μιλάμε ; Τα μάτια μου συνέχεια είναι κάτω ή θολά από τα δάκρυα . Κάποιος άνθρωπος με ψυχή θα με άφηνε ελεύθερη να φύγω  και θα μου έδινε τα λεφτά. Δεν θα με έβαζε σε τέτοια διαδικασία.

      - Μην προσπαθείς να με εκβιάσεις συναισθηματικά . Δεν είσαι εδώ, για να ακούσω για το αγόρι σου . Βασικά μπορώ να πω ότι δεν με ενδιαφέρει καθόλου.

       Σοκάρομαι από την ωμή απάντηση του και για πρώτη φορά σηκώνω το βλέμμα μου . Είναι μικρός σε ηλικία παρόλο τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα του . Έχει τόσο ασυγκίνητη έκφραση σε βαθμό που με ανατριχιάζει .

      Πως γίνεται να είναι τόσο σκληρός ; Βλέπει έναν άνθρωπο να πεθαίνει και μένα να καταρρέω , έτοιμη να τον ακολουθήσω, αν χρειαστεί . Δεν ξέρω, αν θα αντέξω σε περίπτωση που  ... Τρελαίνομαι στην σκέψη και μόνο.

     - Την αλήθεια σου λέω και όχι για να σε πείσω για κάτι . Βέβαια , εσύ είσαι πιο ψυχρός και από παγόβουνο μπροστά στην δυστυχία του άλλου . Δεν έχεις στάλα καρδιάς.

      Μου πιάνει το πρόσωπο και με αναγκάζει να κοιτάζω τα μάτια του . Έχει πράσινο χρώμα, αλλά και κάτι σκοτεινό ταυτόχρονα το βλέμμα του . Η καρδιά μου χτυπάει σαν τρελή . Φοβάμαι και θέλω να φύγω μακρυά από εδώ .

      - Κοίτα να δεις ... Δεν θα ξεφύγεις . Βάζω στοίχημα πως σε δέκα μέρες , θα έχω καταφέρει να σε πείσω και θα θες .  Ποτέ δεν χάνω .

      Γελάω μέσα στον πόνο μου . Τι τον κάνει να πιστεύει πως θα αλλάξω γνώμη ; Λατρεύω τον Δημήτρη μου. Αυτός είναι και ο λόγος που κάνω τα πάντα για να τον κρατήσω.

     - Βάζω ότι στοίχημα θες ! Αν δεν με απειλείς με τα λεφτά και μου τα δώσεις έτσι , δεν πρόκειται να κάνω τίποτα μαζί σου.

     Μου δίνει το χέρι του , σφραγίζοντας την καινούργια συμφωνία μας . Τουλάχιστον δεν θα με πιέσει για τίποτα προς το παρόν. Είμαι σίγουρη όμως, πως δεν θα με αφήσει και ήσυχη. Ξεροκαταπίνω και πάω να φύγω , αλλά με σταματάει .

really loveWhere stories live. Discover now