Ημέρα 1

263 29 33
                                    

   Σας ευχαριστώ παρά πολύ μέσα από την καρδιά μου όσους στηρίζετε την ιστορία . Να ξέρετε προσπαθώ το καλύτερο . Αν κάτι δεν σας αρέσει μπορείτε να μου πείτε . Όποιος θέλει να γράψει,πως θα ήθελε ή θα περίμενε να εξελιχθεί .❤💙

    - Δημήτρη , μαζί σου θέλω πολλά βράδυα . Δεν θα ρισκάρω την υγεία σου για μια νύχτα και μετά να μην σε έχω.

       Αυτή είναι η αλήθεια μου . Δεν μπορώ να  αγνοήσω την κατάσταση που έχουμε βρεθεί, επειδή δεν με βολεύει . Δυστυχώς , φοβάμαι πως η μοίρα διάλεξε ήδη για εμάς  .

      - Δηλαδή τι θα κάνεις ; Θα πας με κάποιον άγνωστο για μένα ; Θεωρείς πως θα σε αφήσω ; Όχι . Δεν δέχομαι για να έχω πιθανότητες να σωθώ , να καταστρέψω εσένα . Πάλι θα υπάρχει μεγάλη περίπτωση να μην γίνω ποτέ καλά.

       Αναστενάζω.  Δεν θα τον αφήσω να με εμποδίσει τόσο απλά . Έπρεπε να το γνωρίζει αυτό . Με ξέρει καλύτερα και από μένα  . Ειδικά τώρα που ο χρόνος μας πιέζει περισσότερο, θα διεκδικήσω έστω και μικρό ποσοστό να επανέλθει η υγεία μου. Εκείνος έχει κάνει ήδη πάρα πολλά για μένα .

       Θυμάμαι ακόμα την δεύτερη τυχαία συνάντηση μας και ανατριχιάζω . Ήμουν σε θάλασσα και η φίλη μου είχε  πάει στο μπαρ να πάρει ποτό . Στην παραλία υπήρχαν δυο παρέες , δηλαδή πολύ λίγα άτομα, καθώς είχε μεγάλα κύματα εξαιτίας του αέρα . Παίζει να ήταν εννιά μποφόρ.

    Πήρα θάρρος και πήγα μέχρι τα άπατα μόνη μου , με παρέσυρε όμως το κύμα . Κόντευα να πνιγώ, ενώ προσπαθούσα να σκεφτώ λίγο . Είχα μια παράλογη ηρεμία σαν να μην φοβόμουν το θάνατο. Επιδίωκα να έχω στο μυαλό μου τις καλύτερες μου στιγμές. Έκανα αντανακλαστικές κινήσεις, ωστέ να βγω έξω, χωρίς επιτυχία.

     Τότε αισθάνθηκα τον άγγελο - σωτήρα της ζωής μου δίπλα μου, τον Δημήτρη . Με κίνδυνο να χτυπήσει ο ίδιος  σε κάτι βράχους που υπήρχαν στην άκρη , με έσωσε . Αυτή ήταν η αρχή ενός έρωτα και μιας πραγματικής , ανιδιοτελής αγάπης. Παραδόθηκα αμέσως στα συναισθήματα μου.

      Επιστρέφω στο παρόν , στην σημερινή συζήτηση . Αρκετά με τις αναμνήσεις , οι οποίες  με στοιχειώνουν πολύ τελευταία και δεν με αφήνουν σε ησυχία. Του μιλάω .

     - Σ' αγαπάω πολύ. Δεν χρειάζεται να συνεχίσουμε την συζήτηση αυτή . Το ξέρεις πολύ καλά πως δεν σκέφτομαι απερίσκεπτα ή επιπόλαια.

     Με αγκαλιάζει και με φιλάει στο στόμα . Ανταποδίδω με όλη μου την δύναμη , βάζοντας σ' αυτό όση ενέργεια διαθέτω . Όλο μου το σώμα αντιδράει και ανατριχιάζω, όταν με αγγίζει πιο διεκδικητικά . Για λίγο ζω στον παράδεισο μας που υπάρχουμε εμείς οι δυό , χωρίς γιατρούς και ασθένειες .

really loveWhere stories live. Discover now