Η "συνεδρίαση"

135 15 55
                                    

  
    Το αγόρι μου κρατάει κόκκινα τριαντάφυλλα στο χέρι, ενώ μας παρακολουθεί προσεκτικά. Σίγουρα έχει ξαφνιαστεί με την παρουσία του Άγγελου, αλλά δεν ευθύνομαι εγώ. Αν γινόταν τέτοιο περιστατικό στο σπίτι μου, τότε θα μπορούσε να παρεξηγήσει την κατάσταση. Το βλέμμα του εστιάζει στα δακρυσμένα μου μάτια. Ευτυχώς τουλάχιστον το αγόρι μου με νοιάζεται. Τον ακούω να μιλάει με σκληρό τόνο.

      -Αγάπη μου, μας αφήνεις λίγο να μιλήσουμε μόνοι; Πάρε τα λουλούδια για σένα και θα σε φωνάξω εγώ, όταν τελειώσει η ... συζήτηση μας.

      Λέγοντας αυτά, μου δίνει τα τριαντάφυλλα και ένα φιλί στο στόμα. Αισθάνομαι αμηχανία με την κίνηση του μπροστά στον Άγγελο και αυτό δεν μου αρέσει καθόλου. Μου υπενθυμίζει το γεγονός πως με έχει φιλήσει και αυτός, έστω χωρίς την θέληση μου, οπότε δεν είναι σωστό  να εκδηλωνόμαστε έτσι. Γενικά δεν μου αρέσει να προκαλώ.

     Εγώ τους κοιτάζω μια τελευταία φορά αγχωμένη για την συνέχεια και αποχωρώ από τον χώρο. Εύχομαι πραγματικά να σταματήσει αυτή η κόντρα τους και να γίνουν πάλι καλοί φίλοι. Θα ήταν μια πολύ ευτυχής κατάληξη.

    Πηγαίνω πάλι στο δωμάτιο του Δημήτρη, καθώς δεν έχω άλλη επιλογή με την ενδυμασία μου. Όταν μένω μόνη μου, αφήνω τον εαυτό μου να ξεσπάσει σε λυγμούς. Κάτι πάγωσε μέσα μου με τις τελευταίες αποκαλύψεις. Για μια ακόμα φορά είμαι αντιμέτωπη με την σκληρότητα του κόσμου.

     Μάλλον έχει δίκιο ο Άγγελος. Ζω ακόμα σε ένα ροζ συννεφάκι, από το οποίο δεν λέω να κατέβω. Όσα και αν πέρασα το τελευταίο διάστημα, δεν στάθηκαν ικανά  να μου βάλουν μυαλό. Μόνο ίσως... Αυτήν την στιγμή η απουσία συναισθήματος του Άγγελου, η οποία με τάραξε. Δεν περίμενα τόση υποκρισία από μεριάς του και γενικά από το ανθρώπινο είδος. Με είχε διδάξει πρόσφατα η εμπειρία μου από αυτόν, για την κακία και αδιαφορία που επικρατεί στον κόσμο, αλλά όχι γι'αυτό!

      Τελικά ο Δημήτρης ήταν ειλικρινής σ' αυτό το κομμάτι. Ο παλιός κολλητός του κάνει τα   πάντα για να πετύχει τους σκοπούς του, χωρίς να υπολογίζει τίποτα και κανέναν.

   Ωστόσο, σκέφτομαι, μήπως είναι ώρα να κλείσω ραντεβού με τον ψυχολόγο μου, τον Στέλιο. Έχουν γίνει τόσα πολλά και πρέπει να τα πω κάπου, ώστε να τα διαχειριστώ κιόλας. Βασικά απορώ με αυτόν τον άνθρωπο και την υπομονή του μαζί μου. Συμπεριφέρεται σαν να του δίνω τα διπλά και να είμαι ξεχωριστή πελάτισσα γι' αυτόν.

really loveWhere stories live. Discover now