Η πρώτη φορά

255 26 51
                                    

   Προσοχή ακατάλληλο περιεχόνενο για ανηλίκους.

   Με πλησιάζει και με πηγαίνει στο τραπέζι. Έχει ήδη έτοιμα φαγητά . Σίγουρα δεν τα έφτιαξε αυτός , σιγά μην καθόταν να μαγειρεύει για μένα. Καθόμαστε στις καρέκλες και τον ρωτάω για επιβεβαίωση.

    - Εσύ τα έφτιαξες ;

    - Ναι , δεν είχα τίποτα άλλο να κάνω, για να περάσει η ώρα μου . Αλήθεια τώρα πιστεύεις αυτά που λες ;

   Γελάει, ενώ εγώ αναστενάζω . Δεν δίνω σημασία , απλά παρατηρώ πως υπάρχει σαμπάνια . Βάζω λίγο στο ποτήρι και πίνω . Δεν με βλέπω καλά , μια το κρασί πριν , μια το ακριβό ποτό τώρα ... Ίσως αυτό να επιθυμώ καταβάθος . Μην έχω απόλυτη διαύγεια των πράξεων μου .

    Εκείνος είναι απόλυτα άνετος και τρώει . Που βρίσκει την όρεξη; Εγώ με το ζόρι δοκιμάζω μια πατάτα φούρνου , όμως από το άγχος μου γίνεται χειρότερα το στομάχι μου. Ωστόσο η περιέργεια μου χτυπάει κόκκινο. Ίσως αν γνωρίζω κάποια πράγματα, να είναι καλύτερα. Αυθόρμητα μου βγαίνουν οι λέξεις .

   - Εε θες να μιλήσουμε λίγο για αυτό που πρόκειται να κάνουμε ;

   Αμέσως το μετανιώνω και κοκκινίζω αυτόματα . Θέλω να με καταπιεί η γη . Αισθάνομαι πως μετατρέπομαι σε μικρό κοριτσάκι, αλλά δεν ήθελα να ρωτήσω κάποιον γνωστό μου και να όφειλα εξηγήσεις. Εκείνος πάλι γουρλώνει τα μάτια του και πάει να πνιγεί με την μπουκιά του . Τρομαγμένη του χτυπάω την πλάτη , λέγοντας ο Χριστός.

   - Άσε τον Χριστό ήσυχο, εσύ δεν κάθεσαι φρόνιμα. Εσύ με έπνιξες ύπουλη γυναίκα . Τι σκαρώνεις και κάνεις τέτοιες ερωτήσεις;

    Χαμογελάω άθελα μου , φαίνεται το αλκοόλ μου κάνει καλό , μου δίνει δύναμη. Κάνω απερίσκεπτες σκέψεις μέσα στην θολούρα μου. Δαγκώνω το χείλος μου από ντροπή και αμηχανία για την απάντηση μου.

   - Δεν σκαρώνω τίποτα , απλά έχω κάποιες ερωτήσεις.

   Τον ακούω να ψιθυρίζει " δεν το ζω αυτό σήμερα ." , ενώ κοιτάει προς το παράθυρο. Μακάρι να ήταν όνειρο , αλλά που τέτοια τύχη. Με παρατηρεί στα μάτια για μια ακόμα φορά, σαν να προσπαθεί να με καταλάβει. Αναστενάζει . Σοκάρομαι, καθώς εκείνη την ώρα βγάζει την μπλούζα του. Ζεστάθηκε μάλλον , καίει και το φαί. Με πιάνει νευρικό γέλιο, μάλλον στην προσπάθεια μου να μην κλάψω.

   - Θα σου απαντηθούν όλες οι ερωτήσεις σου στην ώρα τους. Κάτσε κάτω επιτέλους ήσυχα . Δεν μου λες τα έχεις τσούξει από πριν μήπως ;

really loveWhere stories live. Discover now