Άγγελος

67 3 1
                                    

Άγγελος

Είμαι ο Άγγελος Αργυρός. Όσο μου αρέσει και με αντιπροσωπεύει το επίθετο μου, τόσο αντιπαθώ το όνομα μου, καθώς είναι πολύ γλυκανάλατο. Σπούδασα οικονομικά στο Χάρβαντ και μετά έκανα μεταπτυχιακό στην Διοίηκηση, ενώ πλέον κάνω μαθήματα ψυχολογίας σε μια ιδιωτική σχολή.

Έτσι είναι στο κόσμο των επιχειρήσεων, οφείλεις να περνάς από κόσκινο τους ανθρώπους που σε περιτριγυρίζουν και θα εμπιστευτείς. Έτσι έχω μάθει ν

Αν είναι δυνατόν, τώρα μου ανακοινώνει στα καλά καθούμενα τον γάμο της, ενώ ήμουν ένα βήμα πριν την πείσω. Βέβαια, αυτό δεν με ανησυχεί καθόλου, καθώς έκανε ένα πολύ μεγάλο λάθος. Με ενημέρωσε έγκαιρα, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να πραγματοποιηθούν τα σχέδια της. Δεν πρόκειται να είναι με τον Δημήτρη σ' αυτήν την ζωή, επειδή απλά δεν τον θέλω ευτυχισμένο.

Είμαι φαινομενικά ήσυχος, ενώ από μέσα μου καταστρώνω χιλιάδες εναλλακτικά σχέδια, και έτσι της απαντάω ατάραχος, κρύβοντας ένα χαμογελάκι.

- Συγχαρητήρια! Με το καλό λοιπόν, να ευχηθώ βίον ανθόσπαρτον;

Εκείνη μένει άναυδη με τις ευχές μου, ενώ δεν γνωρίζει πως να αντιδράσει. Φταίω εγώ μετά που την χαρακτηρίζω αψυχολόγητη; Θα έπρεπε να ευχηθώ συλλυπητήρια, για να είναι ευχαριστημένη;

Είμαι τυχερός που έχω γνωστό τελικά τον Στέλιο και τον πληρώνω χρυσάφι, για να αποσπάω πληροφορίες. Από τότε που άρχισαν τις συνεδρίες, του δίνω από χίλια μέχρι και πέντε χιλιάδες την φορά, ανάλογα με πόσα πράγματα του ξεφεύγουν. Στην αρχή πετούσε κάτι ανοησίες περί ιδεοντολογίας, όμως έχω τον τρόπο μου και τα ανακαλύπτω τελικά, έχοντας τον από κοντά. Δεν θα με εμποδίζει εμένα μια ηθική και ιδεοντολογία.

Όταν ήταν στην Πάρο, δεν μου έλεγε που βρισκόταν. Εγώ από την μεριά μου του είπα ότι δεν είχε καλό σήμα και έπρεπε να μου δώσει ένα σταθερό νούμερο. Έτσι από τον τοπικό κωδικό τους εντόπισα αμέσως. Δυο- δυο-οχτώ - σαράντα είναι παρακαλώ. Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας, η οποία με βοήθησε τότε.

Στο νησί μπορεί να μην κατάφερα πολλά με την Μαρίζα και τους στόχους μου, αλλά τουλάχιστον η γαλλίδα που γνώρισα, άξιζε τα εισιτήρια και τον κόπο μου... Όπως και η βίλα, την οποία αγόρασα. Από τον ειρμό της σκέψης μου με διακόπτει η Μαρίζα με τα λόγια της.

- Παράτα με ήσυχη! Δεν έχω ανάγκη ούτε τις ευχές σου, ούτε το φόρεμα! Μπορείς να φύγεις!

really loveWhere stories live. Discover now