Capitolul 9

23.4K 760 93
                                    

Cine ar fi crezut că am să folosesc internetul în scopul asta? Nu ar trebui să caut cuvinte urâte pe net, dar am început să fiu curioasă. De când am încheiat conversația cu Luke mi-am pus semne de întrebare. Scriu cuvântul oral în bara de căutări și dau căutare. 

 Dau pe imagini. În mare parte văd poze cu guri și paste de dinți. Mă încrunt. Josh nu cred că se referea la igienă. Iar fața pe care a făcut-o Luke când l-am întrebat îmi poate confirma asta. Ofteaz și apăs clic pe toate rezultatele. Dau pe al doilea site apărut și citesc.

- Sex oral...

Citesc în şoaptă titul. Dau în jos și văd poze. Rămân scârtbită. Mă strâmb în timp ce dau scoll repede. Asta i-a făcut Amanda lui Luke într-o seară. Închid site-ul și expir zgomotos. Josh chiar credea că voi accepta? Oare o fată a acceptat asta? E dezgustător! Nu siguranță nu am să fac asta unui străin. De ce Luke nu mi-a zis ce înseamnă? Poate aș fi accepat fără să știu ce fac. Plus, el a primit un oral de la Amanda. E rău numai când vine vorba de mine? 

-Hai să mănânci.

Luke intră în camera mea. Mă întorc spre el. Închid încet clăpița laptopului și îl pun pe noptieră. 

- Nu mi-e foame.

- Tot trebuie sa manânci.

- Insa mie tot nu mie foame.

- Izabella! 

- Bine, vin. 

Ma ridic obosită din pat. Nu am mâncat nimic azi. Azi dimineață eram prea emoționată ca să mănânc, iar la prânz am fost prea presată. Intru în bucătărie. Amanda deja e pusă la masă. Mă pun în celălalt capăt al merei.  Apuc farfuria mea și mănânc în liniște.

Încerc să nu mă concentrez pe conversația lui Luke a Amandei. Am destule probleme de care să mă ocup. Cum ar fi Josh. Cum ar putea să creadă că aș face de genul sexual cu el? Îmi închid ochii și scutur din cap. Trebuie să îi zic cât mai repede că refuz. 

- Mă duc la mine în cameră.

Spun dintr-o dată. Nu mai pot mânca. 

 - Bine. Culcă-te devreme. Mâine mergi la școală.

- Cât timp trebuie să merg la școală?

- În fiecare zi în afară de weekend și de sărbători. Dar dacă nu te simți confortabil, poți sta acasă. 

- E în regulă. 

Zâmbesc cu jumătate de gură. Vreau să merg la școală. E pentru prima dată când Luke mă lasă singură în public. Mă face să mă simt independentă. Chiar dacă nu prea îmi place compania. Voi scăpa de cei populari în scurt timp oricum. După va fi mai ușor să trec neobservată.

Oftez și mă îndrept spre baie. Îmi fac un duș rapid. Nu obișnuiesc să fac dușuri scurte. Îmi place să-mi petrec chiar și ore sub stropii fierbinți. Dar acum sunt obosită. Vreau să mă întind în pat. După ce mă îmbrac ies din baie. Mă duc la mine în cameră. Mă așez în pat și mă învelesc. Mâine trebuie iar să-mi petrec șase ore alături de alte persoane. Nu am stat niciodată cu grupuri. Luke a fost singura persoană cu care mi-am petrecut timpul după ce m-a luat de la părinții mei. Îmi închid ochii. În scurt timp pierd contactul cu realitatea și cad pradă somnului.

***

- Iza! Izabella, trezește-te! 

Îmi deschid ochii încet. Draperiile sunt trase, iar soarele dimineții mă orbește. Mormăi ceva deranjată și mă învelesc mai bine. Luke vine spre patul meu și mă dezvelește. Îmi strâng brațele la piept din cauza răcorii.

AdoptatăWhere stories live. Discover now