Capitolul 39

16.6K 568 170
                                    

Mă fac mai confortabilă pe scaunul barului. Sunt aici de o oră. Cu mama. Am început să mă destind în preajma ei. Așa că am ajuns să îi zic toată drama pe care am avut-o recent. Muzica e prea zgomotoasă pentru a ne auzi și altcineva. Încă încerc să mă obișnuiesc cu mirosul de alcool și omenii total beți de aici. 

Mama îmi ascultă toată povestea mea și mai dă din cap din când în când. Îi zic de faptul că am sentimente pentru Luke, dar e deja logodit. Însă ne sărutăm de câte ori avem ocazia. Îi zic că el e atras de mine, dar doar atât. Îi zic de Amanda și familia lui insuportabilă. 

- Asta e cea mai complicată poveste de dragoste pe care am auzit-o. 

Spune ea la sfârșit. Oftez. Nici măcar nu e o poveste de dragoste. Pentru el sunt numai o plăcere. Nu cineva cu care s-ar căsătorii. Precum Amanda.

- Logodnica lui ne-a văzut sărutându-ne. De atunci se ține ca scaiul de el. Abia prind momente singură cu Luke.

- Dacă iubita lui e geloasă probabil are și motive. Probabil i se pare că Luke ar părăsi-o pentru tine. Ceea ce îți aduce un punct ție. Poate toate reacțiile ei de gelozie le va cauza și despărțirea. 

Nu m-am gândit la asta. Luke urăște crizele de gelozie ale Amandei. Și nu numai ale ei. Urăște gelozia în general. Mereu mă ceartă când încet să fiu geloasă. Eu și Amanda avem motive de ce să fim geloase una pe alta. Doar că ea o arată. Eu nu. 

- Nu cred că e numai Amanda de vină. E ilegal să fim împreună. 

- Luke nu e un sfânt, scumpo. Avea de gând să te folosească ca pe o jucărie umană. Un om nu își schimbă obiceiurile așa repede. 

Sunt nouă ani diferență între noi. Sunt doar o simplă adolescentă. De ce m-ar vrea pe mine? De ce s-ar risca pentru mine? Doar pentru că îmi dorește corpul nu înseamnă că mă dorește și pe mine. 

- Cea mai mare problemă e că nu mă poate vedea ca pe o parteneră. Abia acceptă faptul că mă dorește sexual. Mă iubește. Dar nu așa cum vreau eu să o facă. Și nu știu ce să fac. 

- De unde știi că nu te iubește? Obișnuința pe care ați format-o va aduce într-un punct și acest sentiment. E imposibil să nu se întâmple. Mai ales când între voi există atracție sexuală. 

Dar atracția și iubirea nu e același lucru. E adevărat, din cauza obișnuinței am ajuns să îl iubesc. E singurul bărbat în care am încredere. Pentru care aș face orice și aș ierta orice. Nu îmi văd viața fără el. Luke e singura persoană de care m-aș putea îndrăgosti vreodată în așa fel. E oarbă pe care i-o port. Nu contează de câte ori îmi frânge inima. Tot de partea lui voi fi.

- E mai complicat de atât.

- Ești prea stresată de chestia asta. Relaxează-te. 

Spune zâmbind. Aruncă privirea prin bar și cheamă pe cineva lângă noi. După uniformă îmi dau seama că lucrează aici. 

- Văd că ai companie în seara asta. Cine e fata drăguță de lângă tine?

Barmanul i se adresează detașat mamei. Par că se cunosc. Mă întreb de câte ori a venit aici mama de se cunoaște și cu angajații.

- Ia-ți ochii, Mike. E fiica mea. În plus, deja e promisă unuia mult mai relevant ca tine. Așa că nici șanse nu ai. 

Mike îmi aruncă o privire indecentă. Își lasă ochii în jos, spre corpul meu. Simt nevoia să mă acopăr, dar rezist instinctului. Nu vreau să par intimidată.

- Arată de parcă i-ar sta mai bine cu doi. 

Remarcă el amuzat. Mă încrunt spre el, dar nu pare să înțeleagă aluzia de a mă lăsa în pace. Mama pufăie și îl împinge mai departe de noi.

AdoptatăWhere stories live. Discover now