1.Η γνωριμία

47.7K 1.3K 211
                                    

Έγειρε το σώμα του στο ξύλινο πάσο του μπαρ ελαφρά και τα μάτια του σκάναραν εξονυχιστικά τον χώρο γύρω του. Δεν γινόταν να μην την προσέξει κάποιος, αυτό ήταν αδιαμφισβήτητο γεγονός. Τραβούσε τα βλέμματα σαν μαγνήτης, όπως ένας διάσημος πίνακας ζωγραφικής ή κάποιο επιβλητικό γλυπτό σε μια πλατεία. Όπως μαγνητίζουν τα βλέμματα όλα τα όμορφα αντικείμενα. Κινούνταν στον χώρο με περίσσια αυτοπεποίθηση, ήταν πασιφανές ότι γνώριζε πως εντυπωσίαζε με την εκρηκτική της παρουσία.
Το ντύσιμό της έδειχνε επιτηδευμένα φλύαρο και ενώ το στενό ύφασμα αγκάλιαζε ιδανικά τις καμπύλες της ο Άλεξ ένιωθε πως δεν της ταιριάζει αυτού του είδους η επιλογή. Τα πόδια της φάνταζαν ατελείωτα επάνω στα ψηλά μαύρα της πέδιλα και τα μακριά, καστανά μαλλιά της σε προκαλούσαν να τα χαϊδέψεις και να νιώσεις την απαλότητα τους.

Το μυαλό του Άλεξ ξεκίνησε να κυλάει μόνο του σε εικόνες με καστανές τούφες ανάμεσα στα δάχτυλά του, να τις τραβάει δυνατά. Χαμογέλασε ελαφρά στην σκέψη και ήπιε μια γουλιά από το ποτό του. Την κοιτούσε να μιλάει με τον κόσμο και να κάνει έντονες χειρονομίες. Τα λεπτά της χέρια ήταν στολισμένα με μερικά βραχιόλια που σου τραβούσαν ανεπαίσθητα την προσοχή σε κάθε της κίνηση. Ο τρόπος που κινούνταν όλο της το σώμα ήταν σαν ένας αρμονικός χορός, σε έναν ρυθμό που εκείνη μόνο γνώριζε.

<<Τι θα γίνει ρε μαλάκα, πόση ώρα θα την κοιτάς την γκόμενα;>>η φωνή του φίλου του σχεδόν τον επανέφερε στην πραγματικότητα του κατάμεστου μπαρ και τον κοίταξε για μια στιγμή σαστισμένος.

Δεν είχε αντιληφθεί ότι είχε δώσει τόση προσοχή και είχε υπεραναλύσει την κοπέλα απέναντί του. Σχεδόν πάντα διάλεγε έναν στόχο και τον διεκδικούσε για να περάσει ευχάριστα το βράδυ του, αλλά οι σκέψεις του περιορίζονταν στις βασικές προϋποθέσεις που χρειάζεται να έχει για να την ρίξει στο κρεβάτι του, στις τουαλέτες ή σε κάποιο σκοτεινό σημείο έξω από το μπαρ.

<<Σκάσε ρε μαλάκα.>>αποπήρε τον Άρη και ξεκόλλησε το βλέμμα του από την τύπισσα.

Ο Άρης τον κοίταξε με το γνωστό παιχνιδιάρικο βλέμμα του που έκανε όλο τον γυναικείο πληθυσμό να τρελαίνεται. <<Θα πας ή θα πάω εγώ;>>του είπε πειραχτικά.

Ο Άλεξ έβγαλε ένα τσιγάρο από το πακέτο του και το άναψε.<<Σε λίγο.>>

<<Αν προλάβεις.>>το βλέμμα του Άρη στράφηκε και πάλι στην μπαργούμαν που φλέρταρε από την αρχή και η ίδια το απολάμβανε.

Πιάσε με αν μπορείςWhere stories live. Discover now