14. Έτοιμη για πόλεμο

17.9K 910 99
                                    

Το Σάββατο ο Αγγελόπουλος θα έβαζε φύλαξη τον Άρη και τον Άλεξ στο ''Tipsy'', το κλαμπ στην παραλιακή όπου γινόταν και οι περισσότερες συζητήσεις για συμφωνίες, πάντοτε φυσικά εν λευκώ.
Ήταν από τα πολύ δημοφιλή κλαμπ της περιοχής, και σύχναζε αρκετός κόσμος, άσημος και διάσημος, περνώντας από το σκάνερ των πορτιέρηδων. Φημιζόταν για τα καθαρά ποτά και την καλή μουσική και σχεδόν κάθε βράδυ γινόταν χαμός από κόσμο.

Ο Άλεξ έπεισε την μικρή να επιλέξουν για την έξοδό τους το μαγαζί, αφού μέσα στο σπίτι όλη μέρα δεν βρήκε την ευκαιρία να την στριμώξει. Όχι ότι τώρα στο κλαμπ θα ήταν ένα εύκολο εγχείρημα, καθώς ήταν κατάμεστο από τα μάτια και τα αυτιά του πατέρα της, αλλά τουλάχιστον θα μπορούσε να την έχει κοντά του και ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί η τύχη να του χαμογελούσε και να βρισκόντουσαν ''τυχαία'' σε κάποια καμπίνα τουαλέτας.

Με δυσκολία έπαιρνε τα μάτια του από πάνω της καθώς λικνιζόταν στον ρυθμό της μουσικής με το κολλητό της φόρεμα. Η Βανέσα ανταπέδιδε το φλογερό βλέμμα πίσω από το ποτήρι της και χαμογελούσε ο ένας στον άλλον, τον ήθελε και σχεδόν αποζητούσε το κορμί της το δικό του. Ήταν απίστευτα δύσκολο να είναι δίπλα της και να μην μπορεί να κάνει πράξη όλα αυτά που σκεφτόταν.

<<Ωραία είναι εδώ.>>είπε τσιριχτά η Τίνα, η ξαδέρφη της Αλκμήνης που δεν είχε σταματήσει να χορεύει και να τσεκάρει τους θαμώνες έναν έναν σαν να τους περνούσε ακτινογραφία.
Τα κορίτσια αναγκαστικά την πήραν μαζί τους, μιας και παρόλο που ήταν ξαδέρφη της Αλκμήνης δεν έτρεφε καμία τους ιδιαίτερη συμπάθια προς το πρόσωπό της.

Είχε υπερφουσκώσει τα ήδη ογκώδη μαλλιά της και έπιανε τον τριπλάσιο χώρο με αυτήν την φούντα στο κεφάλι της, που ερχόταν σε πλήρη αντίθεση με το αδύνατο και μικροκαμωμένο της σώμα.
Έβαλε το καλαμάκι του ποτού της στο στόμα της, επιδεικνύοντας το επίσης υπερογκώδες μανικιούρ της και σουφρώνοντας κάπως υπερβολικά τα χείλη της ρούφηξε την βότκα της.

<<Ναι, είναι στέκι.>>άκουσε την Αλκμήνη να απαντά ευγενικά, η οποία έριχνε μικρές κλεφτές ματιές προς τον Άρη, κάτω από το παρατηρητικό βλέμμα της Βανέσας.

<<Και ωραία παλικάρια βλέπω.>>είπε χαζογελώντας. Παλικάρια; Ποιος χρησιμοποιούσε πλέον αυτήν την έκφραση και ήταν κάτω από ογδόντα χρονών;

<<Για πες ρε Τινάκι, ποιο παλικάρι σου γυάλισε;>>είπε η Βανέσα χρωματίζοντας με μια δόση ελαφράς ειρωνείας την φωνή της.

Πιάσε με αν μπορείςWhere stories live. Discover now