53. Σε σειρά

26.1K 950 249
                                    

Τους είχαν μαζέψει όλους και η ατμόσφαιρα ήταν ηλεκτρισμένη, μα κατά βάση χαρούμενη. Αν εξαιρέσεις τις δολοφονικές ματιές που έριχναν ανά τακτά χρονικά διαστήματα ο Μάικ και ο Αγγελόπουλος στον Άλεξ, όλοι οι υπόλοιποι φαινόντουσαν χαρούμενοι.

Ο μικρός Κωνσταντίνος έπαιζε στο χαλί του σαλονιού και είχε κερδίσει την αγάπη και την προσοχή όλων, ειδικά του Αγγελόπουλου που έκανε σαν τρελός μαζί του. Η Αλκμήνη δεν έπαψε να χαμογελάει από την ώρα που πάτησε το πόδι της στην έπαυλη, είχε σμίξει ξανά με την φίλη της και το μικρό της βαφτιστήρι ήταν αξιολάτρευτο. Ο Παναγιώτης δεν κατάφερε να έρθει καθώς δούλευε στο εστιατόριο του, ενώ ο Άρης δεν είχε πάρει τα μάτια του από πάνω της.

Η ίδια παρόλο που το αντιλήφθηκε δεν του έδωσε σημασία. Δεν ήταν ώρα τώρα να χαλάσουν αυτή τη βραδιά, υποτίθεται πως ο Άλεξ και η Βανέσα θα τους ανακοίνωναν κάτι πολύ σημαντικό.

<<Λοιπόν!>>ξεκίνησε η Βανέσα με ενθουσιασμό και όλοι έστρεψαν την προσοχή τους επάνω της.<<Ξέρω ότι τα τελευταία χρόνια ήταν περίεργα και ότι για κάποιους οι αποφάσεις μου δεν ήταν σωστές και δεν τους έκαναν χαρούμενους όμως ήθελα σήμερα να σας πω ότι πραγματικά σας αγαπάω όλους πολύ.>> είπε και έκανε μια παύση για να κοιτάξει καλά τα αγαπημένα της πρόσωπα. <<Δεν θα μπορούσα να έχω καλύτερη οικογένεια δίπλα μου. Γιατί για μένα δεν είναι μόνο ο πατέρας μου οικογένεια, αλλά όλοι σας και πραγματικά ευχαριστώ.>>συνέχισε η κοπέλα και εισέπραξε χαμόγελα από τα άτομα γύρω της.

Ο Άλεξ έσφιξε το χέρι της στο δικό του για να της δώσει δύναμη να συνεχίσει, ήταν ιδιαίτερα συγκινημένη.<<Για να μην τα πολυλογώ, όπως μάλλον καταλάβατε όλοι με τον Άλεξ είμαστε μαζί και αποφασίσαμε να το κάνουμε επίσημο.>>είπε και ύψωσε το δεξί της χέρι, κρατώντας το μπροστά από το πρόσωπό της. Ένα διακριτικό μονόπετρο έλαμψε στα μάτια όλων. <<Παντρευόμαστε!>>ανακοίνωσε και το πρώτο πράγμα που ακούστηκε ήταν η τσιρίδα της Αλκμήνης που πετάχτηκε σαν ελατήριο και βρέθηκε στην αγκαλιά της φίλης της.

<<Δεν το πιστεύω!>>είπε και άρχισε να χοροπηδάει με την Βανέσα στην αγκαλιά της.<<Δεν μου το είπες πιο πριν αλλά θα σου θυμώσω μετά! Μπράβο Άλεξ, άργησες αλλά έβαλες μυαλό>>τον πείραξε και αυτός της έριξε μια δολοφονική ματιά.

Όλοι σηκώθηκαν όρθιοι και την αρχή έκανε ο Νίκος που έδωσε το χέρι του στον Άλεξ για μια χειραψία.<<Συγχαρητήρια>>είπε, όπως πάντα σοβαρός και μετρημένος και ο Άλεξ του έσφιξε το χέρι με χαμόγελο.

Πιάσε με αν μπορείςWhere stories live. Discover now