16. Φουρτούνες

19.4K 885 75
                                    

Η Βανέσα ένιωσε μια γλυκιά πίεση στο κορμί της. Κουνήθηκε λίγο μέσα στα ζεστά σκεπάσματά της, χωρίς να ανοίξει τα μάτια της. Η πίεση πίσω της έγινε πιο έντονη, κάνοντάς την να γουργουρίσει από ευχαρίστηση. Ένιωσε ένα χέρι να τυλίγεται στο λάστιχο της πιτζάμας της και να την κατεβάζει αργά. Μπορούσε να μυρίσει το άρωμά του, κατέκλυζε τις αισθήσεις της. Τα δάχτυλά του δεν άργησαν να βρεθούν στο σημείο της και να την χαϊδέψουν αργά, ήταν ζεστή και υγρή, δεν μπορούσε να περιμένει. Τον ένιωσε πίσω της να αναδεύεται και αμέσως αισθάνθηκε το σκληρό του μόριο να την ακουμπά. Τοποθέτησε τον εαυτό στην είσοδό της και γλίστρησε ολόκληρος μέσα της, κάνοντας την Βανέσα να βγάλει μια κραυγή.

<<Σςς>>της ψιθύρισε στο αυτί και άρχισε να κινείται αργά μέσα της. Η Βανέσα έκλεισε σφιχτά τα μάτια της και προσπάθησε να κάνει ησυχία. Δεν υπήρχε πιο όμορφη καλημέρα από αυτήν. Ο Άλεξ έσφιξε δυνατά το δέρμα των γλουτών της, αφήνοντας της κόκκινα σημάδια καθώς αύξησε τον ρυθμό του. Το ένα του χέρι κινήθηκε μπροστά και άρχισε να τρίβει στον ίδιο ρυθμό την κλειτορίδα της, την ένιωθε απίστευτα υγρή και θερμή να τυλίγεται γύρω του.

Ο ήχος της ένωσης τους ήταν κάτι που την μάγευε. Είχε ερωτικούς συντρόφους πριν από τον Άλεξ, αλλά η χημεία τους δεν μπορούσε να συγκριθεί με κανέναν. Την κατακτούσε με τόσο πάθος, τον ήθελε συνέχεια και την σκότωνε που δεν μπορούσε να τον έχει. Έκρυψε το πρόσωπό της στο μαξιλάρι για να πνίξει τις κραυγές που της ξέφευγαν καθώς την έπαιρνε όλο και πιο δυνατά.

<<Άλεξ θέλω να->>προσπάθησε να πει μα την φωνή της κατάπιε ένας αναστεναγμός. Ο Άλεξ το κατάλαβε, ένιωθε το σώμα της να τρέμει, θα τελείωνε. Έκανε εντονότερο τον ρυθμό του και την ένιωσε να τρελαίνεται και να τελειώνει ηχηρά ενώ βρισκόταν ακόμη μέσα της. Ακολούθησε αυτός και της χάρισε ένα φιλί στον λαιμό καθώς έβγαινε από μέσα της.

<<Καλημέρα. >>της ψιθύρισε γλυκά στο αφτί.

<<Καλημέρα. >>του απάντησε αυτή βραχνά και χαμογέλασε. Ακόμη και αγουροξυπνημένη ήταν μία κούκλα. Αναμαλλιασμένη και με τα ρόδινο δέρμα του ζεστού, πρωινού της ύπνου. <<Τι έκπληξη ήταν αυτή;>>μουρμούρισε και χώθηκε στην αγκαλιά του, δεν μπορούσε να τον χορτάσει. Κοίταξε προς την μπαλκονόπορτα και δεν είχε χαράξει καν ακόμη. Το κορμί του εξέπεμπε μία φυσική θερμότητα και μια αρρενωπή μυρωδιά που έκανε τις αισθήσεις της να εθίζονται. Έτριψε το πρόσωπό της στο στήθος του και κούρνιασε ακόμη περισσότερο, αφού είχε την ευκαιρία.

Πιάσε με αν μπορείςWhere stories live. Discover now