5.Επικίνδυνα παιχνίδια

21.1K 1K 161
                                    

Αρης

Η ήρεμη βραδιά του Άρη διακόπηκε από την διαταγή του Άλεξ να γυρίσει την φίλη της αφεντικίνας τους σπίτι. Καμία όρεξη δεν είχε να νταντεύει εκείνη την στιγμή, αλλά ας όψεται που ο Άλεξ ήταν φίλος και θα έκανε κι αυτός αγγαρεία για χάρη του.

Την είχε δει ξανά την ημέρα που είχε βγει για ποτό με τον Άλεξ, την πρώτη φορά που είχε δει και την μικρή Αγγελοπούλου. Δεν ήταν κακό. Ήταν μέτριου αναστήματος, με ωραίο σώμα, κοντά καστανά μαλλιά και πράσινα, πονηρά μάτια.
Την πλησίασε καθώς εκείνη χόρευε ξέφρενα με έναν τύπο, ο οποίος είχε πάρει θάρρος με τα χέρια του και άγγιζε σχεδόν όλο το κορμί της στη μέση του μπαρ.

Το τελευταίο που ήθελε ο Άρης είναι να μπλέξει. Η κοπέλα φαινόταν να το διασκεδάζει και τριβόταν αισθησιακά επάνω στο κορμί που βρισκόταν πίσω της. Ο Άρης έβρισε από μέσα του κοιτάζοντάς τους, δηλαδή γιατί να μην την γύριζε σπίτι αυτός ο φλώρος; Δεν φαινόταν να μην θέλει το άγγιγμα του. Όμως το βλέμμα της ήταν θόλο, φαινόταν μεθυσμένη, δεν ήταν ο πατέρας ή ο γκόμενος της, αλλά δε γούσταρε να την αφήσει έτσι σε αυτήν την κατάσταση και επιπλέον το είχε  συμφωνήσει με τον Άλεξ.

Βρήκε ευκαιρία να την πλησιάσει την ώρα που πήγε στην μπάρα και παρήγγειλε κι άλλο ποτό παραζαλισμένη, με τον φλώρο να την ακολουθεί από πίσω σαν πιστό σκυλί.

Δεν θα γαμήσεις σήμερα φιλαράκι, σκέφτηκε ο Άρης και βρέθηκε δίπλα της.
  <<Γεια.>>είπε και το κεφάλι της τινάχτηκε προς το μέρος του.
Μερικές τούφες έκρυβαν σχεδόν το πράσινο βλέμμα της και της προσέδιδαν μυστήριο και σαγήνη. Του χαμογέλασε και έκανε ένα βήμα προς αυτόν, όμως παραπάτησε και αναγκάστηκε να την συγκρατήσει, πιάνοντας την δυνατά από τα αδύνατα μπράτσα της.

Τέλεια, ήταν χάλια.

<<Όπα, πρέπει να σε πάω σπίτι.>>της είπε ο Άρης καθώς την στήριζε στα πόδια της.
Ο φλώρος που της κολλούσε κοιτούσε την σκηνή από πίσω σαν χάνος και ο Άρης του έκανε νόημα να του δίνει. Τον κοίταξε για μια στιγμή καλά από πάνω ως κάτω, σαν να αναλογιζόταν αν τον είχε, μα το άγριο βλέμμα του ήταν αρκετό για να ψαρώσει και να κάνει αναστροφή.

<<Περνάω τέλεια, όχι σπίτι.>>είπε τρεκλίζοντας και ξεκίνησε να χορεύει κολλώντας πάνω στον Άρη.

Ο Άρης ξεφύσησε και την απομάκρυνε μαλακά<<Το όνομά σου;>>

<<Αλκμήνη!>>τσίριξε μέσα στο αυτί του και γέλασε με κάποιο αστείο που ο Άρης δεν αντιλήφθηκε.

Πιάσε με αν μπορείςWhere stories live. Discover now