13. Εγωισμοί

19.5K 903 168
                                    

Άρης

Άφησε το νερό να τρέξει πάνω του για πολύ ώρα, πάντα του άρεσε να μένει αρκετά στο ντους. Οι υδρατμοί είχαν γεμίσει ασφυκτικά το δωμάτιο, σαν ένα παχύ στρώμα ομίχλης και δεν μπορούσες να δεις ούτε την μύτη σου.

Ο Άρης πέρασε το κολλώδες σαμπουάν στο κεφάλι του και το έτριψε μέχρι να κάνει αφρό. Του άρεσε να πλένει δύο φορές το κεφάλι του,ήταν ένα συνήθειο που είχε από πάντα. Έκανε χαλαρό μασάζ με τα δάχτυλά του, απολαμβάνοντας κάθε στιγμή της χαλάρωσης του.

Η πόρτα του μπάνιου χτύπησε δυνατά κάνοντάς τον να ανοίξει απότομα τα μάτια του.

<<Άντε ρε μαλάκα εκατό ώρες, λέπια θα βγάλεις!>>άκουσε την εκνευριστική φωνή του Νίκου, ενός από τους άντρες που δούλευε στο σπίτι.

Ο Άρης βλαστήμησε μέσα από τα δόντια του<<Τώρα!>>φώναξε και ξεκίνησε αμέσως να ξεπλένεται. Έχε χάρη που είχε ραντεβού και δεν προλάβαινε να πάει μέχρι σπίτι του για να ετοιμαστεί. Δεν ήθελε να την στήσει και πρώτη φορά.

Μόλις έφυγαν όλες οι σαπουνάδες από πάνω του, βγήκε από το ντους και τύλιξε μία πετσέτα γύρω του, ενώ πήρε και μία ακόμη για τα μαλλιά του.

Ξεκλείδωσε την πόρτα και είδε τον Νίκο να στέκεται στον τοίχο δίπλα από το κούφωμα.<<Ούτε γκόμενα να ήσουνα ρε παπάρα.>>

Ο Άρης του έδωσε δύο πειραχτικές σφαλιάρες στο μάγουλο<<Κάποιοι θέλουμε να είμαστε καθαροί αγόρι μου, δεν κάνουμε μόνο τα πάνω πάνω.>>

<<Παστροθοδώρα.>>είπε ο Νίκος και προσπερνώντας τον μπήκε στο μπάνιο και κλείδωσε την πόρτα.

Η ώρα ήταν ήδη οκτώ παρά δέκα και έπρεπε να κάνει γρήγορα αν ήθελε να είναι στην ώρα του.
Ντύθηκε με ένα απλό τζιν και ένα κοντομάνικο μπλουζάκι που του πήγαινε και ψέκασε το αγαπημένο του άρωμα. Χωρίς να χάνει χρόνο πήρε το αμάξι του και ξεκίνησε προς το σπίτι της ενώ ταυτόχρονα κούμπωνε το ρολόι του που δεν είχε προλάβει να φορέσει πριν.

Έφτασε έξω από το σπίτι της με δέκα λεπτά καθυστέρηση, αλλά η Αλκμήνη δεν είχε κατέβει ακόμα να τον περιμένει. Άναψε ένα τσιγάρο και έβαλε μουσική στο ραδιόφωνο για να την περιμένει.

Η ώρα περνούσε μα δεν κατέβαινε. Τι στο καλό, το ξέχασε; Προσπάθησε να την καλέσει μερικές φορές, μα δεν πήρε καμία απάντηση. Τριάντα λεπτά αργότερα ο Άρης αποφάσισε να της χτυπήσει την πόρτα.
Ήξερε ότι έμενε με τους γονείς της αλλά δεν τον ένοιαζε και ιδιαίτερα, αν ήταν αυτό κάποιο παιχνιδάκι της και τον έκανε να περιμένει τόσο, δεν τον ήξερε καλά.

Πιάσε με αν μπορείςWhere stories live. Discover now