34. Μόνιμη σκέψη

16K 849 234
                                    

 Άλεξ

<<Ντα>>είπε στο τηλέφωνο και περίμενε να ακούσει την απάντηση του συνομιλητή του.<<Χαρασό>>το έκλεισε χωρίς να τον αποχαιρετήσει και κοίταξε την γυναίκα που προσπαθούσε να του τραβήξει την προσοχή μπροστά του.

Μία εντυπωσιακή ξανθιά, με λιγάκι δυσανάλογα μεγάλο στήθος για τον σωματότυπό της, γυμνασμένη και μόνο με το μικροσκοπικό της εσώρουχο να κινείται μπροστά του. Τα χείλη της ήταν αρκετά σαρκώδη, ίσως λιγάκι πειραγμένα, ενώ τα μάτια της ήτα στο χρώμα του καθαρού ουρανού και κοίταζε ναζιάρικα κάτω από τις πυκνές της βλεφαρίδες.

Άναψε ένα τσιγάρο και στράφηκε στον άντρα που καθόταν στην απέναντι πλευρά του γραφείου του.<<Καλή είναι>>είπε στον άνδρα μιλώντας στα ρώσικα.

<<Άρα την βάζω στο στριπ κλαμπ για εκπαίδευση;>>ρώτησε ο Νικολάι, ένας από τους υπεύθυνους των νυχτερινών μαγαζιών, για να επιβεβαιώσει ότι θα την κρατούσαν τελικά.

Ο Άλεξ της έριξε μια ακόμη ματιά και της έκανε νόημα με το δάχτυλο του να κάνει μια στροφή γύρο από τον εαυτό της. Η κοπέλα υπάκουσε και ο Άλεξ σκάναρε εξονυχιστικά το κορμί της. Μια χαρά του φαινόταν, θα είχε επιτυχία.

Τίναξε την στάχτη από το τσιγάρο στο τασάκι μπροστά του.<<Ναι>>

Ο Νικολάι σηκώθηκε στρώνοντας το σακάκι του.<<Έγινε αφεντικό>>είπε και πλησίασε την κοπέλα μα σταμάτησε στην μέση της διαδρομής και του έριξε μια ματιά<<Μήπως θέλεις να στην αφήσω;>>τον ρώτησε τελικά και είδε τον Άλεξ να το σκέφτεται για μια στιγμή και τελικά ένευσε θετικά.

Ο Νικολάι τον αποχαιρέτησε και άφησε τον Άλεξ με την κοπέλα, η οποία του χαμογέλασε, μα δεν έκανε κίνηση να τον πλησιάσει. Έμεινε για λίγο να την κοιτάζει τρίβοντας ανεπαίσθητα το σαγόνι του. Ήταν πολύ όμορφη και σέξι αλλά δεν ήταν η Βανέσα.

Μόλις συνειδητοποίησε την σκέψη του νευρίασε με τον εαυτό του και άφησε μια μακρόσυρτη ανάσα να βγει από μέσα του. Δεν είχε νόημα όλο αυτό, ήταν φαύλος κύκλος και δεν θα το άφηνε να τον τρελάνει.

<<Πλησίασε>>της είπε στα ρώσικα και η κοπέλα τον υπάκουσε περνώντας το γραφείο του και στάθηκε μπροστά του, έχοντας ένα λάγνο, σκανταλιάρικο ύφος. Τίναξε τα μακριά μαλλιά της προς τα πίσω και τον κοίταξε ευθεία στα μάτια με αυτοπεποίθηση.<<Γονάτισε>>η κοπέλα γονάτισε στο άκουσμα της επιτακτικής φωνής του.

Πιάσε με αν μπορείςWhere stories live. Discover now