12. Ασυγκράτητο

22.5K 1K 126
                                    

Αλκμήνη

Σαράντα λεπτά, λείπει σαράντα λεπτά και η Αλκμήνη κόντευε να πάθει καρδιακή προσβολή από το άγχος. Κοίταξε και πάλι το κινητό της. Τίποτα.

<<Γαμώτο σου ρε Βανέσα! >>μουρμούρισε μέσα από τα δόντια της ακούμπησε το άδειο ποτήρι της στο μπαρ. Είχε ήδη πει ψέματα στον πατέρα της πως είχε πάει τουαλέτα γιατί κάτι θα την πείραξε και φάνηκε να το πιστεύει, αλλά τόση ώρα;

Κοίταζε εξεταστικά τον χώρο γύρω της. Ο Λουπείδης κοίταζε γύρω του ψάχνοντας την Βανέσα με τα μάτια του.

<<Γαμώτο!>>ξαναέβρισε.

<<Πω πω νεύρα.>>γύρισε και είδε τον Άρη να την κοιτάζει γερμένος στο ξύλινο πάσο. Αυτός της έλειπε τώρα.

<<Δεν είναι καλή στιγμή.>>

<<Αν εννοείς επειδή αγνοείται ο μαλάκας ο φίλος μου με την αφεντικίνα και σίγουρα το έχουν προσέξει δυο τρία άτομα από την φύλαξη και δεν σηκώνουν τα κινητά τους, τότε θα συμφωνήσω.>>η Αλκμήνη τον κοίταξε με το στόμα της να χάσκει.

<<Τι νομίζεις, δεν μου ξεφεύγουν εμένα αυτά.>>είπε περήφανα και η Αλκμήνη αμέσως συνήλθε.

<<Πρέπει να τους βρούμε. Καταλαβαίνεις τι θα γίνει έτσι και το ψιλιαστεί κανένας και το πει στον Αγγελόπουλο;>>είπε η Αλκμήνη και η ανησυχία ήταν έκδηλη στο πρόσωπό της.

Ο Άρης αμέσως σοβάρεψε<<Πήγαινε μέσα στο σπίτι, τουλάχιστον να λείπετε μαζί για να μπορεί να δικαιολογήθει καλύτερα και εγώ θα συνεχίσω να παίρνω τηλέφωνα.>>

Η Αλκμήνη τον υπάκουσε και βάδισε διακριτικά προς το σπίτι πέφτοντας σχεδόν πάνω στην Βανέσα που προσπαθούσε να φτιάξει τα μαλλιά της με τα χέρια της.

<<Είσαι εντελώς ηλίθια;>>της φώναξε η Αλκμήνη και την τράβηξε και πάλι στο εσωτερικό του σπιτιού πριν προλάβει να τους πάρει κάποιο μάτι.<<Τι είναι αυτά που κάνεις γαμώτο; Που πηγαίνεις έτσι; Φαίνεται ότι έκανες σεξ από χιλιόμετρα.>>την μάλωσε και την τράβηξε από το χέρι μέχρι το μπάνιο του κάτω ορόφου.

Η Βανέσα δεν πρόλαβε να βγάλει τσιμουδιά και μόλις αντίκρισε το πρόσωπό της στον καθρέφτη σοκαρίστηκε. Ευτυχώς που ήταν η Αλκμήνη. Τα μαλλιά της ήταν ανάκατα, το κραγιόν της ανύπαρκτο, το φόρεμά της στραβό, ήταν ένα κακό χάλι.

<<Έλα να σε βοηθήσω.>>της είπε η φίλη της και ξεκίνησαν να προσπαθούν να σουλουπώσουν όσο γινόταν την εικόνα της.

Πιάσε με αν μπορείςWhere stories live. Discover now