1

8.8K 332 85
                                    

Navečer smo se krenule spremati.

Gabi je obukla crvenu haljinu na brtele do koljena. Speglala si je kosu i našminkala se. Na noge je obuka bež štikle i uzela malu bež torbicu. Ja obuka crnu haljinu s dekolteom bez rukava čije sam rukave spustila dolje. Kosu sam načrčkali i stavila malo šminke, ne volim pretjerano da se  šminkam. Obukla sam crne štikle i uzela uzela malu bijelu torbicu.

Čim smo došle u klub odmah smo otišle do šanka i naručile piće.

"Onaj tamo te cijelo vrijeme gleda od kad smo ušli."  Gabi me trknula

"Koji?" Upitala  sam ju.

Onaj desni." Pokazala mi je na tipa koji me skida pogledom. Samo mi se nasmiješio dok sam ja samo prevrnula očima.

"Može da gleda koliko hoće."

Nakon nekog vremema smo otišle plesat. Gabi je sebi već našla nekog momka. Kad sam osjetila ruke od trbuha odmah sam se okrenula i dočekao me je hladan tuš, to je bio onaj tip što me je skidao pogledom..

"Šta misliš da radiš?" Upitala sam ga bahato.

"Mislim da plešemo." Samouvjereno je odgovorio.

"Tko je rekao da ja želim plesat s tobom?" Krenula sam otići, ali me zaustavila njegova ruka koja me privukla sebi. Jednom rukom me čvrsto primio za moju ruku, dok mu je druga bila na leđima i počeo se njihat u ritmu muzike, dok sam se ja pokušavala maknut od njega ali prečvrsto me držao.

"Rekla sam da ne želim plesat s tobom." Rekla sam već sva živčana

"Ali ja želim plesat s tobom" Rekao je i nasmiješio mi se.

"Pa baš me briga što ti želiš, nađi si neku drugu pa pleši s njom!" Već sam ludila.

"Ništa od toga lutko, kao što već vidiš plešem s tobom i ne mislim nikog tražit." Rekao je samouvjereno.

"Kao prvo ne zovi me lutko, a kao drugo što si zapeo za mene imaš tu tisuću  cura na izvolte i za tvoje potrebe pa biraj brate mili koliko hoćeš!" Rekla sam na rubu živaca.

"Kao prvo nisi mi rekla svoje ime..." Počeo je ali sam ga odmah prekinula

"Nisi me ni pitao." Rekla sam samouvjereno.

" Pa eto sad te pitam." Nasmiješio mi se.

" Moje ime ti poručuje da me poljubiš u guzicu i odjebeš od mene u skokovima." Bila sam ljuta ko ris

"Rado želis li odmah, usput ja sam Mario." Nasmiješio mi se i predstavio.

"Zaboli me ko si ti!" Brecnula sam se.

"Ali mene zaboli ko si ti." Probližio mi se još bliže koliko je to bilo moguće i šapnuo na uho. Bijesno sam izvukla ruku iz njegove i krenula ne znam ni sam gdje. Sam da ne moram više da ga slušam. Sve su mi lađe pale u vodu, kad me je ponovno povukao dok sam gundžala.

"Što više hoćeš od..." Bila sam prekinuta poljupcem. Nisam bila ni svjesna da sam uzvratila kad sam došla sebi brzo sam ga odgurnula i opalila mu šamarčinu.

"Šta misliš da si ti? Odakle ti pravo da me ljubiš!? Počela sam sam se derat na njega da sam skoro nadjačala i muziku. Privukao me blizu sebe i govorio mi na uho.

"Kao prvo znam da ti se je svidjelo, a kao drugo ne moraš mi reći ime saznat ću ga sam kao i sve ostalo što me zanima do tad te mogu zvati ljubavi, srce, srećice,lutko biraj koje ćeš." Nasmiješio mi se, a ja sam gledala ko da mu je još jedna glava izrasla.

"Ti ni normalan! Kakva crna lutka, ljubavi i ostale gluposti. Ne poznaješ me kao ni ja tebe zato se makni!!" Nije mi se dalo vise svađat s njim

"Polako lutko, upoznat ćemo se. Možemo odmah krenut s upoznavanjem" Nasmiješio mi se perverzno

"Prije bi si upucala metak u čelo, nego se upoznala s tobom." Rekla sam brzo i pokušala pobjeći ali me on naravno spriječio u tome. Zaustavio me i šapnuo na uho dok sam mu bila okrenuta leđima.

"Vidjet ćemo se prije nego što misliš." Izašla sam brzo iz kluba odmah sam naišla na taxi i otišla doma. Poslala sam Gabi poruku da sam otišla i da ću joj sve ispričat. Srećom ovaj put me nije pratio. Na putu do kući sam razmišljala koji vrag se upravo dogodilo?









Mišljenja?

Ostavite vote i komentar
Hvala na svakom votu i komentaru ❤❤❤

Samo Tvoj 🔚Where stories live. Discover now