6

5.1K 225 13
                                    

Ne mogu vjerovati da je to zaista napravio. Nije da mi se nije svidjelo nego je to napravio da dokaže da je on u pravu, pa bravo za njega. Kad sam se konačno otkipila uzela sam stvari i počela raditi, ali ništa mi nije išlo od ruke. Nakon nekog vremena odlučila sam otići do djece pa kući. Kad sam nekima pomogla oko zadaće, a s nekima se malo poigrala otišla sam kući i zaspala.

Ujutro sam otišla na posao i rekla sam Maji da me za nikog nema. Sređivala sam papire kad mi je došla poruka s nepoznatog broja.

Pošto se jučer nismo uspjeli dogovoriti za posao zbog znamo već čega. Predlažem da to obavimo sutra ovaj put moj ured. Odgovara u 10?
Mario.

Gledam i ne vjerujem odakle njemu moj broj. Znači igrač? Hoćeš se igrati? Dobro, meni paše

Odgovara.

Veselim se našem susretu 😊

Ja ne.

Potrudit ću se da ti promijenim to mišljenje.

Nema potrebe.

To ćemo još vidjet

Nisam htjela na ovu poruku ništa odgovorit. Samo me još više naživcirao. Treba mi plan kojeg nemam.

Jutro je brzo stiglo, cijelu noć nisam oka sklopila. Gabi mi je rekla da se opustim i dam mu priliku, možda je dobar. Ma da sigurno, plan i dalje nemam. Prepostavljam zato da je gospodin kreten smislio nešto

Kad sam ustala obukla sam dugačku dolčelvitu i duge traperice, iako je vani toplo. Užasno mi je vruća al briga me. Bar me neće pogledom skidat, niti će išta pokušavati.

 Bar me neće pogledom skidat, niti će išta pokušavati

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Krenula sam prema njemu s dozom nesigurnosti.

"Dobar dan. Imam sastanak s gospodinom Kovačem." Rekla sam djevojci što radi na recepciji.

"Da, naravno. Njegova kancelarije na zadnjem katu." Ljubazno mi se nasmiješila.

"Hvala" uputila sam se prema liftu.

"Gospođice Novak, gospodin Kovač vas čeka." Rekla mi njegova asistentica čim sam došla do nje.

"Sigurna sam da čeka" promrmljala sam, dok me ona dopratila do vrata koja mi je otvorila.

"Hvala."  Nasmiješim se.

"Neka mi do večeras pošalje ugovor." Okrenut je leđima i razgovara na telefon. Široka ramena, stražnjica mmmm. Oke Drina smiri hormone. On je kreten, ali tako zgodan kreten. Oke, dosta

"Dobro, poslat ću to po Filipu." Prekinio je poziv.

"Sviđa ti se to što vidiš?" Nije se okrenuo
"Kako si znao da sam ja?" Odlučila sam ignorirat njegovo pitanje.

"Otkazao sam sve sastanke, danas sam samo tvoj." Okrenuo se, podignuo obrve i nasmijao se.

"Nešto smiješno?" Upitala sam ga.

"Da, ti."

"Ja?" Kao začuđeno sam upitala.

"Nije ti vruće?" Gad, kreten. Mogla bi do sutra nabrajati imena za njega.

"Nije" odgovorila sam kroz zube. Normalno da mi je vruće, ali ne pada mi napamet to njemu priznat.

"To lažeš sebe ili mene?" stavio dva prsta na bradu i počešao se dok se smijao.

"Hoćemo prijeć na posao ili?" Upitala sam nervozno.

"Posao može čekati." Rekao i krenuo se približavati.

"Znaš to što si obukla do grla me uopće ne odbija. Štoviše sad zamišljam što imaš ispod ili nemaš." Nasmiješio mi se perverzno kad je stao ispred mene.

"Kad se sjetiš da želiš raditi, javi se." Krenula sam otići, ali me njegova ruka zaustavila.

"Znaš Drina velika si kukavica. Znaš zašto?"

"Prepostavljam da ćeš mi to ti reći." Uzvratila sam mu.

"Kad si samnom stalno bježiš. Zašto?" Pogledao me je direktno u oči.

"I nemam baš neku želju družit se s tobom." Ruke mi se počnu znojit dok mi srce počinje jače kucati.

"Znaš šta ja mislim?" Upitao me.

"Nekako me i ne zan..." Nisam uspjela dovršit rečenicu jer me prekinuo.

"Mislim da te privlačim i da zato bježiš. Ali imaš jedan problem. Znaš koji?" Približio mi se, bio je svega par milimetara od mene.

"Rekla sam ti već da me..." počela sam govoriti drhtavim glasom, ali me opet prekinuo.

"Ja nisam kukavica kao ti. I ja neću odustati." Bio je tik do mojih usana. Moje srce i mozak vodilo je svađu unutra. Dok se nisam osvjestila i odgurnula ga.

"Pa sretno ti bilo kolumbo." Krenula prema van.

"Samo bježi dok možeš, jer uskoro nećeš moći pobjeći." Čula sam ga kako govori dok izlazim vani. Opet ništa nismo napravili. Ovo će biti teže nego što sam zamislila.

Da sam znao da je potreban sastanak da vidim svoju plavušicu prije bi išao. Na takve sastanke uvijek sam slao Marka, jer se meni osobno nije dalo trošit vrijeme na te gluposti. Da slušam o daaadnoj organizaciji humanitarnoj večeri koja će se održati u našem hotelu, dosadno. Mogao sam joj vidjeti veliki šok na licu kad me je ugledala. Prvo se počela svađati samnom, to me već počinje zabavljati. Svaki put kad se vidimo ona se samo želi svađati. Misli da će tim ponašanjem me otjerati, ali grdno se pevarila. Navukla je na lice masku hladne kučke i misli da će me to odbiti, kako da ne. Znam da se ispod ove maske krije jedna divna osoba, dobrog srca. Samo masku koristi kao štit rekao bi. Uživao sam je gledati dok joj ništa nije bilo jasno što se oko nje događa. Brzo se opustila i prepustila mi. Uvijala se pod mojim rukama. Koliko god ona tvrdi da sam je uzeo bez njezine dozvole, uživala je, ali naravno da to neće priznat. Najljepša muzika za moje uši su bili njezini uzdasi, pa njezino stenjena pa kad je doživjela vrhunac i viknula moje ime. Osjetio sam da tu ima nešto, samo se prilijepala uz mene. Znao sam da neće dugo biti tako mirna. Evo moje Drina. Sve dok ona ovako reaguje na moje tijelo ona je samo moja. Sutradan sam od Marka saznao broj i poslao poruku pa da sad malo igramo na mom teritoriju. Čak se i u odgovorima vidjelo da je ljuta i da je hladna. Ohladit će se ona meni. Prvo što sam vidio je bila je obućena od glave do pete. Znam sigurno da kuha u sebi jer je vruće. Pokušala je pobjeći, ali nisam joj dozvolio da ode prije nego šta joj kažem da sam je prokužio. Ma može glumit ledenu kraljicu koliko hoće, ali ja neću odustati, može igrati igrice koliko hoće, imam ja strpljenja za nju. Za ovu igru je potrebno dvoje. Ako već tako želi, onda neka igra krene. Igrajmo se

Hvala svima na preko 1000 pregleda u samo tjedan dana i zato vam darujem ovaj nastavak koji je trebao izaći sutra. ❤❤💞
Nisam ni sanjala da ćete zavoljeti ovu priču u tako malom periodu, nadmašili ste sva moja očekivanja i zato vam još jednom od srca hvala. Hvala na ovolikoj podršci, votu, savjetima i svi divnim komemtarima ❤❤❤
Čitamo se uskoro.
Ljubim vas

Samo Tvoj 🔚Where stories live. Discover now