7

4.7K 206 12
                                    

Preživčana sam bila, idiot glupi. Ma šta si on umišlja tko je on? Bilo je oko 10 sati kad je Maja došla do mene i rekla da je gospodin zakazao sastanak sutra u 11 sati. Koji nam je ovo sastanak po redu i opet nećemo ništa napraviti zbog njega. Dođe mi najradije da raskinem ugovor s njegovim hotelom. Bilo je super dok je Marko dolazio na sastanke. Zašto je sad odjednom on počeo dolazit? Zato sam smislila plan koji vjerujem da mu se neće svidjeti. Zlobna sam znam, ali nemam više živaca za njega. Jao već mu mogu zamislit facu.

 
Jučer sam samo rekao sekretarici da mi zakaže sastanak za ovdje s Drinom, što je ona naravno napravila. Baš me zanima jel šta sad smislila? Radio joj bi što god bi ona htjela. Ne privlačim je ni malo? Malo sutra. Ovi sastanci su mi baš fora, a i smiješni kad ugledam njenu ljutu facu. Uskoro bi trebala doći pa sam poslao sekretaricu na pauzu, ne želim da nam nitko ne smeta. Netko kuca na vrata mora da je ona.

"Gospodine Kovač." Umjesto osmijeha koji sam imao, dočekao me hladan tuš. Pojavila djevojka koju sam vidio kod moje plavušice. Meni oči samo što nisu ispale od šoka, osmijeh sam odmah zamijenio bijesnom facom.

"Ja sam Maja, naime gospođica Novak nije mogla doć pa sam ja tu da se sve dogovorimo."

"A zašto to nije mogla doć?" Uptam podrugljivo.

"Spriječena je, privatne stvari." Spriječana malo sutra, neka mulja nekog drugog jer mene sigurno neće.

"Pa da krenemo..." Počela je, ali sam je prekinuo.

"Maja jel tako?" Samo je klimnula glavom pa sam ja nastavio.
"Vidite sa gospođicom Drinom sam započeo taj projekt što znači da ću ga s njom i završiti. Ne može doći? Nema problema, promjerit ćemo za neki drugi dan." Rekao sam ozbiljno.

"Gospodine Kovač, gospođica Novak je meni predala cijeli projekt, tako da od sada ja vodim ovaj projekt."

"Kao što sam rekao ako sam s njom započeo projekt s njom ću završit i neću se uopće raspraljati o tome."

"Stvano ne znamo kad će gospođica Novak bit u mogućnosti obaviti taj projekt pa s obzirom...." Prekinuo sam je usred rečenice i ustao.

"Kad bude, bude!!! Projekt ću radit samo s gospođicom Novak bilo to za tjedan dana, tri tjedna, tri mjeseca ili za tri godine, nebitno. Nadam se da sam bio jasan!!?" Vikao sam, nema šanse da ću radit s nekim drugim, a da to nije moja plavušica.

"Da, gospodine Kovač." Djevojka je pokupila papire i krenula prema vratima, ali ja sam je zaustavio.
"Poručite Drini da dobro znam šta radi, ali da joj to neće uspjeti." Mislila si mene prevariti malena, ali neće ti to uspjeti.

Da mi je bilo vidjeti samo njegovu facu kad se umjesto mene pojavila Maja. Valjda je ona uspjela nešto riješit. Zazvonio mi mobitel. Vjerojatno je završio sastanak čim me zove, ali nema šanse da ću mu se javiti. Kako mu se nisam javila stigla mi je poruka.

Znam što radiš i što prije prestaneš to će bit bolje. Možeš me pokušavati izbjegavati koliko hoćeš, ali da ti nešto kažem, nećeš uspjeti jer ću svuda biti ja.

Nemam pojma o čemu pričaš. Odustani.

Nikad. To se može desit samo u tvojim snovima.

A poludit ću, kako me živcira. Ostavila sam mobitel nisam mu htjela ništa odgovoriti. U tom trenu ulazi Maja.

"Draga, ništa od toga. Tip je igrač. Želi tebe." Ma ti se šališ?

Samo Tvoj 🔚Where stories live. Discover now