10

4.4K 197 6
                                    

S nestrpljenjem očekujem Drinu, a ona pošalje svoju kolegicu. Zar je stvarno mislila da ću radit s nekim drugim projekt? Gadno se prevarila. S Filipim sam u uredu i konačno smo završili sastanak. Uzimam mobitel da provjerim obavijesti i ne mogu vjerovati. Njezina prijateljica Gabi je stavila sliku prije par minuta. Moja ljepotica i onaj idiot s kojim je stalno. A komentare bolje da ne čitam sladak par, kad će svadba i slično. Toliko sam mobitel stisnuo od bijesa, čudi me se da mu se nije ništa dogodilo.

"Šta je tebi? Šta se desilo ?" Upitao me Filip zabrinuto kad je vidio moju facu.

"Ona se desila." Kažem kroz zube i pokažem mu sliku.

"Smiri se druže, slika ne dokazuje ništa." Smirivao me Filip, dok mi je vratio mobitel na kojem se pojavila novija slika samo ju je sad Leo stavio.

"Ubit ću ga pa neće više moći ni pjevati."

"Ajde da sam doživio da si i ti ljubomoran, ali pusti sad njega. Fokusiraj se da nju pridobiš. Smisli bolje neki plan nego da tu bijesniš na njega." Rekao je Filip i u pravu je. Što ću kad sam ljubomoran, ovo mi se prvi put dešava. Otišao sam kući i legao spavat. Ujutro koje je meni bio u podne zato što sam se kasnije digao, obavio sam higijenu i krenuo na trčanje. Treba malo iscrpiti višak energije. Kad sam došao doma i pogledao mobitel imao sam šta vidjet. Slika samo nje i onog šmokljana. Odmah sam joj poslao poruku da bježi, iako sam kuhao u sebi od bijesa. Malo smo se dopisivali, i to je nešto. Brzo je došao ponedjeljak, ali sam ja zato cijeli vikend ludio jer je objavljiva slike onog njezinog šmokljana i nje. Jedva sam dočekao da svane, nisam uopće mogao spavati zbog svoje plavušice. Samo mi je ona bila u mislima. Ustao sam i obavio higijenu i krenuo kod nje na posao. Bila je ona cura šta je došla na sastanak umjesto nje.

"Dobar dan gospodine Kovač. Gospođica Novak trenurno nije tu." Čim me je vidjela odmah je ustala i rekla.
"Nema problema, sačekat ću je u uredu. Znam gdje je." Zaputio sam se tamo, dok je cura negodavala. Čim je neko ušao nakon nekog vremena znao sam da je to ona i normalno da smo se raspravljali. Ma može poricat koliko hoće sviđam se i ja njoj, kao i ona meni. Kad sam otišao razmišljao sam puno o njezinom ponašanju i došao do očiglednog zaključka. Ona se nečeg boji, pitanje je samo čega. Zato sam se vratio kod nje i izvukao sastanak.

Ne mogu vjerovati da sam konačno sa svojom ljepoticom na dejtu. Trebalo je dosta muke uložiti da bi uopće pristala. Vidim da je nešto koči, da se ne može opustiti u mom društvu. Nečega se boji, ali tvrdoglavo je to da prizna. Želim da i samnom bude opuštena kao što je s Leom i Gabi. Vidi se koliko je vole i stalo im je do nje. Odahnuo sam kad sam čuo da joj je Leo samo prijatelj, Filip je bio u pravu. Polako se opustila što mi je bilo drago. Pričali smo o raznim stvarima dok do mene nije došao Filipov otac. Vidim da se joj se svidio jer je on stvarno super osoba.

"Poznaješ li Antonia Novaka?" Upitao ju je i ona je odmah promijenila držanje. Nije više bila vesela, ni opuštena.

"Ne, ne poznajem." Sa sigurnošću mogu reći da je slagala i u to sam siguran po njezinom ponašanju.

"Jeste sigurni? Jer mislim da je spominjao da ima sestru Drinu. A to nije baš učestalo ime." Nastavio je Hrvoje, a mislim da je Drina bila na rubu da se ne rasplače.

"Kao što rekoh ne poznajem nikakvog Antonia. Ispričajte me moram do wc." Pobjegla je, ali vidi se da joj nije bilo svejedno. Ima tu nečega, nešto o čemu ne želi razgovarati. Moram pod hitno saznati o čemu se ovdje radi, ali polako. Idemo korak po korak, jer s njom drukčije neće biti moguće.

"Jesam ja kriv?" Upitao je tužno Hrvoje kad je Drina na otišla.
"Ma nisi, očito joj treba malo vremena."
"Nadam se da je nisam rastužio. Stigli su moji, pozdravi svoje. Vidimo se" Hrvoje je otišao do svojih, dok sam ja čekao da se Drina vrati.

Drine već duže vrijeme nije bilo, već sam se malo zabrinuo da joj se nešto nije dogodilo. Krenuo sam do wca u trenutka kad mi je i stigla poruka

Oprosti na svemu, ali ja jednostavno nisam cura za tebe. Zaslužuješ bolje a to nisam ja. Želim ti sve najbolje.

Pokušao sam ju nazvati, ali ugasila je mobitel. Konobar mi je rekao da je izašla sva u suzama. Što se dovraga dogodilo? Odmah sam se zaputio kod nje. Zvonio, lupao, dozivao, ali od nje ni traga ni glasa.

"Otišla je prije možda desetak minuta s koferom." Okrenu sam i vidio njezinu susjedu.

"Jel znate možda gdje je otišla?" Upitao sam je s nadom.

"Stvarno ne znam. Mogu samo reći da nije izgledala dobro." Rekla mi je zabrinuto. Ne znam ni gdje da je tražim, ali po njenom izrazu ona je daleko od dobrog.

Možemo se naći i popričati?

Poslao sam Leu poruku na instagram, jer ako netko zna gdje je, onda je to on. Nadam se da će mi on pomoći

Leooffical✔️
Za 10 minuta tamo gdje smo se prvi put vidjeli.

Vidimo se.

Brzo sam krenuo u taj kafić. Leo je već bio stigao.

"Gdje je Drina?" Upitao sam čim sam stigao kod do njega.

"Mislio sam da ćeš to ti meni reći." Pogledao me namršteno.

"Pobjegla je."

"Zašto? Šta je točno dogodilo?" Zbunio se.

"I ja bi to volio znati. Bilo nam je lijepo i pričali smo opušteno. Zatim je do nas došao Hrvoje, od mog prijatelja otac. Nakon nekog vremena pitao ju je jel zna Antonio Novak?" Leo se na ovo namrštio pa sam nastavio. " Ona je rekla da ne, dok je on govorio da je siguran da ima sestru Drinu. Drina mu je rekla da ne zna i otišla na wc i pobjegla. Taman kad sam krenuo da vidim jel sve u redu, došla mi je poruka da ona nije za mene i da zaslužujem bolje. Išao sam je tražiti kod nje, ali već je bila otišla. Susjeda mi je rekla da izgledala loše".

"Neke stvari ti treba ona reći, meni je samo rekla da treba vremena i da želi biti sama. Pusti je malo da se smiri, ni ja ne znam gdje je, ali bez brige dobro je. Ima objezbeđenje koje je štite."

"Zašto ima objezbjeđenje?" Upitao sam zbunjeno.

"Braća joj rade u policiji, a jedan ima s drugim agenciju za zaštitu. Ne vidiš ih, ali uvijek su tu su da je čuvaju." Objasnio je.

"Pusti je da se malo smiri, vratit će se ona." Samo sam tužno klimnuo glavom. Razmjenili smo brojeve da se možemo čuti ako nešto sazna, te se rastali.

Drina gdje si? Cijelu noć nisam oka sklopio te sam pozvao svog najboljeg zaštitara. Objasnio mu situaciju ako ju on ne nađe, onda ne znam ko će? Samo mi je ona u mislima.

Hvala svima na predivnim komentarima.
Nadam se da vam se priča sviđa.
Ako vam se sviđa ostavite vote i komentar ❤❤❤
Ostavite svoje mišljenje u koementaru
Čitamo se uskoro
Ljubim vas
❤❤❤

Samo Tvoj 🔚Where stories live. Discover now