45

3.3K 122 6
                                    

Budan sam već par minuta i promatram Drinu kako spava. Mogao bi je promatrati do kraja života. Samo moja. Poljubim je u čelo i polako se izvučem iz kreveta da ju ne probudim. Navučem bokserice i siđem u kuhinju da nam napravim doručak.

Želim da je iznenadim, da vidim osmijeh na njenom licu. Želim da je još više razmazim nego što jesam, da bude sretna jedino to je bitno. Kad je ona sretna i ja sam. Njoj me mogu ništa odbiti kad me pogleda onim svojim slatkim okicama kojim prosto ne mogu reći NE. Nabrzinu napravim doručak koji stavim na tacnu, te ocijedin sok koji stavim na tacnum. Stavim joj u jednu crvenu ružu i to bi bilo to. Vratim se u sobu s tacnom.

Vidim kako Drina još spava, dobro je. Stigao sam na vrijeme. Odložim tacnu na ormarić kraj kreveta, polako se uvučem pored nje u krevet. Počnem ju maziti po licu. Prstima prrlazim po njezinim obrazima. Otvori oči, pospano me pogleda i nasmiješi mi se.

"Vrijeme je da ustaneš." Kažem joj i polako spuštam nježan poljubac na njezine usne.

Odvojimo se, te sjednem. Povučem nju da i ona sjedne, uzmem onu tancu stavim na krevet. Prelijep osmijeh zasija na njezinom licu, a ja presretan zbog toga. Da mi je netko rekao da ću oženiti ovakvu ljepoticu ne bi mu vjerovao. Ma da mi je netko rekao da ću se uopće oženiti i postati obiteljski čovjek poslao bi ga da se liječi.

Kad vidim nju kako čine sretne male stvari nema veće sreće. Kod prijašnjih avanturica nekad ni sami dijamanti nisu pomagali. Nikad im nije bilo dovoljno. A moja Drina ima osmijeh na ovu tacnu kao da sam joj poklonio ogromnu vilu vrijednu milijune. Ona je moj anđeo, moje svijetlo na kraju tunela. Ona me zbog ovoga ljubi svuda po licu i ja joj to dopuštam. Prije je uvijek nekako bila suzdržana, uvijek sam ja taj koji je poticao bilo kakvu vrste intime. Sretan sam što je to iza nas i što se ona konačno opustila.

"Ovo preukusno, hvala ti." Govori dok jede, preslatka je. Doručkovali smo u smijehu. Onda sam je ja počeo hraniti. Za divno čudo nije se bunila. Njen osmijeh je bio neprocijenjiv.

Kad smo došli na plažu i smjestili se uzeo sam joj kremu za sunčanje kad se htjela namazati. Sjeo sam iza nje i počeo da je mažem. Sporo sam joj masirao ramena i vrat, onda sam polako skliznuo rukama po dekolteu. Nije mogla izdržati pa je ispustila izdah. Pomazim je po unutrašnjoj strani grudi pa polako krenem prema dolje preko trbuha. Polako joj nježno kružim stomakom, dok se ona pribije još više uz mene. Navedem ju da se okrene prema meni, zadržim ruke na njezinim leđima. Mažem ju i dalje dok se ona izvija u mojim rukama, osjetim kako ubrzano diše. Ne mogu odoliti pa kad mi ruke dođu niže niz leđa spuštam ruke na njeno dupe i počnem da je stiskam. Ona je ispusti izdah. Položim je na leđa, dok je ona sva nemirnija. Polako prstima klizim gornjim dijelom bedra, gotovo osjetim kako je vrela. Vidim kako je vlažna jer je donji dio kupaći potpuno mokar. Sva sreća pa sam smo na privatnoj plaži. Nema nikog unutar 2/3 kilometara. Ubrzano diše, napaljuje me užasno. Krut sam kao kamen da boli, ali trenutno nisam toliko bitan ja, već ona. Pomaknem joj kupaći u stranu, potrljam joj klitoris. Ona zastenje i promiješa ka mojoj ruci. Polako je nadražujem, dok se ona sve više vrpolji. Stenje i dahće. Muzika za moje uši, dok je ona predivna. Ne želim je više mučuti, te ubacujem jedan prst u nju. Stenja, želim da je čujem, da viče od zadovoljstva. Dodam joj jedan prst i počnem da je širim. Ona se izvija i mrda, dok sve  glasnije stenje. Teško diše i znam da je blizu

"Tako si vrela i tako mokra. I najvažnije samo moja. Mogu da osjetim kako se omotavaš oko mog prsta." Šapćem joj i počnem da je ljubim po vratu, pronalazim njezinu slabu točku koju gricnem. Osjetim kako počinje da se grči.

"Hajde ljubavi. Daj mi to, oslobodi se. Želim da čujem svoje ime glasno."

"Mariooo!!" Vikne glasno kad ju orgazam uhvatio. Dok ja još uvijek promjeravam svoja dva prsta i produžujem njezino svršavanje.

Samo Tvoj 🔚Where stories live. Discover now