Τζέικομπ

6.2K 286 9
                                    

Σηκώθηκε πολύ νωρίς το πρωί πράγμα που δεν συνήθιζε να κάνει τα Σαββατοκύριακα και αυτό έβαλε την αδερφή του κι άλλες σκέψεις μέχρι που αποφάσισε να τον ακολουθήσει για να δει που θα πήγαινε. Μπήκε και εκείνη στο δικό της αυτοκίνητο και τον ακολούθησε όσο πιο διακριτικά μπορούσε όμως ο Τζέικομπ την κατάλαβε. Στην αρχή δεν κατάλαβε ότι ήταν η αδερφή του απλώς είχε δει ένα αυτοκίνητο να τον ακολουθεί. Ανέβασε ταχύτητα αλλά το αυτοκίνητο πίσω του δεν άλλαζε πορεία και τον πλησίαζε όλο και περισσότερο. Στην αρχή θεώρησε ότι ίσως να ήταν τυχαίο. Από τους δρόμους που περνούσε είχε πολλά σπίτια.. ίσως κάποιος να πήγαινε σε ένα από αυτά. Άρχισε να πιστεύει ότι αυτό συνέβαινε τελικά μέχρι που μπόρεσε να διακρίνει τον οδηγό του πίσω αυτοκινήτου μέσα από τον καθρέφτη του. Ήταν η αδερφή του.

<<Γαμώτο>> φώναξε και χτύπησε τις παλάμες του πάνω στο τιμόνι.

Ανέβασε ξανά ταχύτητα δυνατότερη αυτή την φορά για να καταφέρει να απομακρυνθεί όσο πιο πολύ μπορούσε από την Σελένα. Δεν θα έτρεχε ποτέ τόσο πολύ με το αυτοκίνητο το ήξερε αυτό. Οι γονείς τους είχαν πεθάνει μέσα σε ένα αυτοκίνητο εξαιτίας ενός άλλου οδηγού και από τότε έτρεμε στην ιδέα να τρέχει με το αυτοκίνητό της και να ρισκάρει να χτυπήσει κάποιον ή κάποιος να χτυπήσει εκείνη. Σε λίγο θα έβγαινε έξω από την πόλη οπότε ήθελε δεν ήθελε θα τον έχανε και έτσι έγινε... την έχασε από το οπτικό του πεδίο και συνέχισε ήσυχος την διαδρομή του. Βγήκε εκτός πόλης και πάρκαρε το αυτοκίνητό του σε μία άκρη του δρόμου ενώ αυτός κατευθύνθηκε προς το εσωτερικό του δάσους.

<<Άργησες>> ακούστηκε μια αντρική και θυμωμένη φωνή η οποία τον έκανε να γυρίσει απότομα και να αντικρίσει τον άντρα που του μίλησε.

<<Εσύ φταις γι' αυτό>> του είπε ο Τζέικομπ επιθετικά και έδειχνε θυμωμένος.

<<Εγώ φταίω που δεν είσαι εσύ συνεπής;>>

<<Τι δουλειά είχες εσύ στο σπίτι μου; Δεν σου το έχω ξανά πει; Δεν θα πλησιάζεις εκεί.. θα με βλέπεις μόνο εκτός πόλης το κατάλαβες;>>

<<Άκου με καλά διαταγές σε εμένα δεν θα δίνεις...Η πόλη αυτή μου ανήκει και θα κάνω ότι θέλω όποτε το θέλω>>

<<Δεν σου ανήκει τίποτα...άδειασε μου την γωνία τώρα γιατί μου δημιούργησες προβλήματα>> του είπε και έκανε να φύγει αλλά δεν τον άφησε έτσι.

<<Με την αδερφή σου;>> του είπε με μία δόση ειρωνείας στην φωνή του.

Ο Τζέικομπ γύρισε και τον κοίταξε θυμωμένος.

Alone In The DarkWhere stories live. Discover now