Έβελιν

1.1K 99 29
                                    

Έβλεπε τον Έιντεν που προσπαθούσε να χωνέψει όλα αυτά που είχε δει και είχε ακούει.

<<Παιδί μου>> του είπε και πήγε να τον ακουμπήσει.

Την περίμενε αυτή την αντίδραση γι' αυτό και δεν επέμεινε.

<<Μην με πλησιάζεις... Δεν είμαι παιδί σου μην τολμήσεις να με ξανά αποκαλέσεις έτσι>> της φώναξε και εκείνη απομάκρυνε το χέρι της από κοντά του.

<<Έιντεν....Μην είσαι σκληρός μαζί μου...Είχα λόγο που έμεινα τόσα χρόνια μακριά σου>>προσπάθησε να του εξηγήσει αλλά εκείνος δεν φαινόταν πρόθυμος να την ακούσει.

<<Δεν με ενδιαφέρει...Το μόνο που θέλω να μάθω είναι πως; Πως γίνεται να είμαι σαν τα παιδιά σου...Δεν με δημιούργησες εσύ>>

<<Μπορεί να μην σε δημιούργησα όπως τον Ίθαν και την Κλερ αλλά σε δημιούργησε η αδερφή σου...Ότι έκανα για να δημιουργήσω εκείνη και τον Ίθαν πήγε και σε εσένα...Είσαι σαν εκείνους Έιντεν... Δεν μπορείς να το αποφύγεις>> του απάντησε πρόθυμα στην ερώτησή του.

Δεν θα την αποδεχόταν τόσο εύκολα αλλά έπρεπε να την αποδεχτεί...Ήταν η μητέρα του και αυτό δεν θα άλλαζε.

<<Δεν θέλω να σε ξέρω>> της είπε και εκείνη κράτησε το χέρι του πριν προλάβει να μπει ξανά στο σπίτι.

<<Ο άντρας μου ήταν κυνηγός... Έπρεπε να προστατεύσω τα παιδιά μου... Έπρεπε να σας προστατεύσω από την οργή των λύκων... Ο πατέρας σου ήταν ο αρχηγός της αγέλης...Δεν έμαθα ποτέ ποιος τον σκότωσε... Ο μόνος τρόπος για να σας σώσω ήταν να σας κάνω αθάνατους... Αν έκανα και εσένα τότε θα αποκάλυπτα το μυστικό μου... Θα σε σκότωνε...Και μαζί με εσένα θα σκότωνε και εμένα>> συνέχισε να προσπαθεί να του εξηγήσει αλλά ήταν και πάλι αρνητικός και απόμακρος.

<<Ας πρόσεχες...Δεν έχω καμία σχέση μαζί σου...Ποτέ δεν είχα και ποτέ δεν θα έχω>>

<<Άκουσε με καλά...Είμαι η μητέρα σου... Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα γι' αυτό... Θα έρθεις μαζί μου και φρόντισε και ο Ίθαν να κάνει το ίδιο... Θέλω τα παιδιά μου ενωμένα και δίπλα μου>> του είπε και τον άφησε απαλά πριν αποχωρήσει.

Δεν ήθελε να τον αναγκάσει να κάνει κάτι αλλά αφού δεν καταλάβαινε με το καλό ήταν ο μόνος τρόπος.

<<Θα τα ξανά πούμε σύντομα καλέ μου>> του είπε χαμογελώντας και έφυγε.

Είχε ακόμα την δύναμη της αρχικής μάγισσας που ήταν και συνεχίζει να είναι. Πρώτη μάγισσα από όλες πιο ισχυρή και δυνατή. Μπορεί οι βρυκόλακες να είχαν το προνόμιο να μπορούν να ελέγχουν το μυαλό του άλλου και τώρα το είχε και εκείνη. Μπορεί ο Έιντεν να ήταν αρχικός αλλά εκείνη δημιούργησε με την μαγεία της τους πρώτους βρυκόλακες της εποχής.. Μπορούσε να τους ελέγξει και να τους κάνει ότι ήθελε ανά πάσα στιγμή.

Alone In The DarkWhere stories live. Discover now