Έιντεν

3.3K 186 0
                                    

Είχε πάει να συναντήσει τον Ίθαν. Το είχαν κανονισμένο. Θα βρίσκονταν έξω από την πόλη για να μη τους έπαιρνε κανένα μάτι. Ο Έιντεν είχε φτάσει πριν από τον Ίθαν και τον περίμενε κοιτάζοντας γύρω του μήπως τον είχε ακολουθήσει κανείς. Λίγο μετά εμφανίστηκε και ο Ίθαν με την ίδια ανησυχία...να μην τους είχε ακολουθήσει κάποιος.

<<Δεν σε είδε κανένας;>> τον ρώτησε ο Ίθαν όταν πλησίασε.

<<Όχι δεν νομίζω...Το τσέκαρα πολλές φορές... είμαστε εντάξει>> του απάντησε ο Έιντεν και ξανά έριξε μια ματιά γύρω του.

<<Ωραία γιατί αυτά που έχουμε να πούμε είναι πολλά και θα μείνουν μεταξύ μας αν θέλουμε να πετύχει το σχέδιο>>

<<Ποιο σχέδιο; Δεν μου είπες τίποτα τέτοιο>>

<<Δεν λέγονται όλα από το τηλέφωνο>> του εξήγησε και ο Έιντεν άκουγε με προσοχή. <<Είχα μια ιδέα για να σταματήσουμε την Κλερ αλλά δεν μπορώ να το κάνω χωρίς την βοήθειά σου>> συνέχισε.

<<Τι θέλεις να κάνω;>> τον ρώτησε και περίμενε να ακούσει.

<<Ότι έκανες και τότε... Πρέπει να πλησιάσεις την Κλερ>> του είπε αλλά πάντα στην άκρη του μυαλού του σκεφτόταν και το ενδεχόμενο να αρνηθεί.

<<Καταλαβαίνεις τι μου ζητάς; Έκανα μεγάλη προσπάθεια για να φύγω μακριά της και τώρα μου ζητάς να γυρίσω πίσω σε εκείνη;>>

Είχε αντιρρήσεις και αυτό ήταν κάτι που το περίμενε ο Ίθαν. Ήξερε από πρώτο χέρι την κατάσταση μεταξύ του Έιντεν και της Κλερ και δεν θα του ζητούσε να κάνει κάτι τέτοιο αν είχε άλλη επιλογή αλλά.... δεν είχε.Έτσι έπρεπε να γίνει. Το σχέδιό του δεν ήταν απλό αλλά ήταν η μόνη λύση και δεν ήταν και σίγουρος για την επιτυχία του. Όταν του εξήγησε μέχρι και την τελευταία λέξη το σχέδιό του ο Έιντεν το δέχτηκε έχοντας όμως και τις επιφυλάξεις του. Το να μπλέξει ξανά με την Κλερ δεν του ακουγόταν καθόλου ευχάριστο μετά από όσα συνέβησαν τότε αλλά αν ήταν να γλιτώσουν από μεγάλα προβλήματα θα το έκανε. Το μόνο πρόβλημα που είχε ήταν ο Τζέικομπ που σίγουρα θα του στεκόταν εμπόδιο σε όλο αυτό. Έπρεπε να βρει έναν τρόπο να τον απομακρύνει ώστε να μπορεί να πλησιάσει την Κλερ χωρίς εμπόδια. Ήξερε ότι μπορούσε να την τουμπάρει... Ήταν και είναι ερωτευμένη μαζί του. Θα κατάφερνε να την προσεγγίσει αυτό ήταν σίγουρο αρκεί να μην έβρισκε κανένα εμπόδιο μπροστά του... Και το μοναδικό εμπόδιο που είχε μπροστά του αυτή την στιγμή είχε σκεφτεί έναν τρόπο να το κρατήσει μακριά.Έπρεπε όμως να δεχτεί η Σελένα να τον βοηθήσει... και εδώ ερχόταν το δύσκολο κομμάτι του σχεδίου. Πήγε να την βρει. Πήγε από το σπίτι της με την ελπίδα πως ο Τζέικομπ δεν θα ήταν εκεί. Του άνοιξε την πόρτα εκείνη. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα πάνω σε έναν ατημέλητο κότσο. Φαινόταν σαν να είχε μόλις ξυπνήσει αλλά και πάλι έδειχνε πολύ όμορφη. Έδιωξε όλες αυτές τις σκέψεις από το κεφάλι του και επανήλθε στον αρχικό λόγο που είχε πάει μέχρι εκεί. Κοίταξε διακριτικά μέσα στο σπίτι για να δει μήπως φανεί πουθενά ο Τζέικομπ αλλά τίποτα και έτσι προχώρησε στο σχέδιό του.

Alone In The DarkWhere stories live. Discover now