Τζέικομπ

3.6K 210 11
                                    

Έφυγε από το σπίτι του βιαστικά και πήγε να βρει τον Έιντεν. Έπρεπε να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα και ήλπιζε αυτή να ήταν η τελευταία φορά που τον έβλεπε. Πήγε μέχρι το σπίτι του. Ήταν μέσα στην πόλη και στο κέντρο της. Μεγάλο και ωραίο σπίτι. Μοντέρνο. Όφειλε να πει ότι τα αδέρφια του είχαν ωραίο γούστο. ι Δεν είχε πάει και πολλές φορές σε εκείνο το σπίτι αλλά ούτε και το είχε δει όλο αλλά από το λίγο που είχε παρατηρήσει ήταν μεγάλο και πολύ καλά διακοσμημένο. Όταν έφτασε χτύπησε την πόρτα χωρίς να διστάσει και περίμενε να του ανοίξουν. Δεν άνοιξε την πόρτα ο Έιντεν όπως περίμενε αλλά η Κίρα..

<<Τζέικομπ;>> είπε χαμογελαστή όταν τον είδε.

Δεν είχε καθόλου σχέσεις με την Κίρα. Μια φορά την είχε δει μόνο αφού είχε μάθει για την πραγματική του οικογένεια και από τότε δεν την ξανά είδε μέχρι τώρα. Τον κοιτούσε με τόση αγάπη στα μάτια της αλλά εκείνος απλά αδιαφορούσε για την παρουσία της και ζήτησε να δει τον Έιντεν. Όσο και αν την πλήγωσε αυτό δεν το άφησε να φανεί και πήγε να φωνάξει τον Έιντεν όπως της είχε ζητήσει και μετά δεν ξανά πήγε κοντά τους.

<<Να υποθέσω δεν ήρθες για να συμφιλιωθούμε;>> του είπε με έναν ειρωνικό τόνο ο Έιντεν.

<<Όχι βέβαια... ήρθα για να τελειώσουμε την κουβέντα μας και να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα.>> του είπε και το ύφος του ήταν αυστηρό και πολύ σοβαρό.

<<Δεν νομίζω ότι θέλω να ακούσω... Το μόνο που θέλω να μάθω είναι τι είπες στην Σελένα που τόσο καιρό μας έκρυβες την παρουσία της>> του είπε ο αδερφός του πηγαίνοντας την συζήτηση εκεί που ήθελε.

<<Να κοιτάς την δουλειά σου>> του είπε θυμωμένος.

<<Γιατί; Τ συμβαίνει Τζέικομπ; Μήπως είσαι ερωτευμένος με την μικρή;>> του είπε και είχε το γνωστό ειρωνικό του χαμόγελο.

<<Σκάσε... δεν ξέρεις τίποτα>> είπε και του επιτέθηκε.

<<Την γουστάρεις... Την γουστάρεις πολύ... Αλήθεια εκείνη το ξέρει;>> είπε με την ίδια δόση ειρωνείας.

<<Της είπα μόνο όσα έπρεπε να ξέρει>> Απάντησε τελικά.

<<Δηλαδή>> θέλησε να μάθει περισσότερα.

<<Ότι είμαστε αδέρφια... μόνο αυτό>> απάντησε χωρίς πολλές κουβέντες.

<<Φυσικά... δεν σε συμφέρει να της πεις κάτι άλλο.. Ξέρεις ότι η Κλερ μπορεί να την τσακίσει αν της γίνει εμπόδιο>> του είπε και αυτό που πείραξε τον Τζέικομπ περισσότερο από όλα ήταν πως ο Έιντεν είχε δίκιο.

Alone In The DarkWhere stories live. Discover now