Έιντεν

1.3K 121 26
                                    

Το σχέδιο έμπαινε σε εφαρμογή και έπρεπε να ήταν τέλειο ώστε να μπορέσουν έστω και στιγμιαία να μπορέσουν να ξεγελάσουν την Κλερ. Έστω και για λίγο αν κατάφερναν να την ξεγελάσουν αυτό θα ήταν παραπάνω χρόνος γι' αυτούς και τους ήταν πολύτιμος. Ο Ίθαν δέχτηκε με χαρά να τους βοηθήσει και ο Έιντεν παρά τις επιφυλάξεις του έβαλε και την Κίρα στο κόλπο. Όσο περισσότεροι ήταν τόσο καλύτερα γι' αυτούς. Ο Λίαμ όπως πάντα ήταν στο πλευρό του καλού του φίλου ρισκάροντας τα πάντα... ακόμα και την εξορία από τον κόσμο των μαγισσών αφού πάντα βοηθούσε έναν εχθρό.

<<Θα έχει μαζί της σίγουρα κι άλλους... δεν θα ρισκάρει να την πιάσουμε πάλι... τώρα θα είναι δέκα φορές πιο προσεκτική>> Είπε ο Ίθαν αν και ήταν κάτι που όλοι ήξεραν.

<<Δεν μπορούμε να βασιστούμε όμως μόνο πάνω στον Έιντεν που θα την πλησιάσει έτσι και αλλιώς>> παρενέβη η Κίρα.

<<Τι εννοείς;>> θέλησε να μάθει ο Ίθαν.

<<Θέλω να πω ότι ο Έιντεν είναι ο μόνος που θα την πλησιάσει αφού αυτός θα είναι το αντάλλαγμα για να πάρουμε πίσω την Σελένα... μένει ακάλυπτος δίπλα της... πρέπει να έχει άμυνα... η Κλερ δεν πρόκειται να τον αφήσει από τα μάτια της.. Τον θέλει... Για τον Έιντεν γίνεται όλο αυτό... Όταν θα την πλησιάσει όλη της η προσοχή θα στραφεί πάνω του>> τους εξήγησε με λεπτομέρεια η Κίρα και όλοι ήταν σκεπτικοί.

<<Έχει ένα δίκιο εδώ>> είπε πρώτος ο Τζέικομπ και έσπασε την σιωπή που επικρατούσε τα τελευταία δευτερόλεπτα.

<<Σκοπός μας είναι να μην καταλάβει ότι θα πάμε τόσα άτομα εκεί>>είπε ο Έιντεν.

<<Θα σε καλύψω εγώ>> είπα αποφασιστικά η Κίρα και φαινόταν έτοιμη να αντικρίσει το βλέμμα του αδερφού της.

<<Όχι Κίρα..>>

<<Μπορώ να το κάνω>>

<<Θα είμαι μαζί της>> είπε ο Ίθαν και η Κίρα του έριξε ένα βλέμμα απορίας <<Δεν μπορείς να το κάνεις μόνη σου>> είπε απευθυνόμενος στην Κίρα τώρα.

<<Όχι... Δεν το διακινδυνεύω>>επέμεινε.

<<Και εγώ τι θα κάνω; Γιατί με έφερες εδώ;>>Διαμαρτυρήθηκε.

<<Έιντεν... θα είμαι μαζί της... μπορεί να βοηθήσει>> του είπε ο Ίθαν και εκείνος έριξε μια ματιά στην αδερφή του.

<<Καλώς..>> είπε ο Έιντεν.

Δεν συμφωνούσε ακόμα με όλο αυτό αλλά τον ανακούφιζε το γεγονός του ότι θα ήταν και ο Ίθαν μαζί της τον οποίο εμπιστευόταν απόλυτα. Εξάλλου ήταν απόλυτα σίγουρος ότι δεν θα άφηνε την Κίρα να κάνει κάτι που θα έβαζε την ζωή της σε κίνδυνο.

Alone In The DarkWhere stories live. Discover now