Έιντεν

1.6K 123 8
                                    

Είχε ανακουφιστεί πολύ μετά το τηλεφώνημα που έκανε στην Σελένα. Δεν ήθελε μπελάδες και η αλήθεια είναι πως το φοβόταν και λίγο όλο αυτό. Μετά από εκείνο το τηλεφώνημα μπόρεσε να αναπνεύσει ξανά ελεύθερα και να ασχοληθεί με αυτά που έπρεπε. Η Κλερ ήταν κλεισμένη στο πατρικό του καιρό. Για πόσο ακόμα θα έμενε εκεί; Έπρεπε να την απομακρύνουν από την πόλη και αν ήταν δυνατόν να την ξεφορτωθούν μια και καλή. Αυτό όμως δεν ήταν δική του απόφαση αλλά του Ίθαν. Αν αποφάσιζε εκείνος σίγουρα η Κλερ δεν θα ήταν ακόμα στο κελί του πατρικού του αλλά κάπου χειρότερα και πιο μακριά. Ο μύθος πάντα έλεγε ότι δεν μπορείς να σκοτώσεις έναν αρχικό.. μπορείς απλά να τον κοιμήσεις μέχρι να θελήσεις να τον ξανά ξυπνήσεις. Δεν ήταν ποτέ σίγουρος για το αν ισχύει απόλυτα ο μύθος αλλά δεν θα μάθει και ποτέ γιατί ποτέ κανείς δεν τόλμησε να το κάνει. Αλλά και γιατί να το κάνει; Οι μοναδικοί αρχικοί βρυκόλακες που υπάρχουν στον κόσμο είναι ο Ίθαν και η Κλερ. Με τον Ίθαν ποτέ κανείς δεν είχε πρόβλημα. Ήταν πάνα καλός με όλους άρα γιατί να θέλει κάποιος να τον σκοτώσει; Σε αντίθεση με την Κλερ που ήταν πάντα αυταρχική και φυσικά κάνεις δεν ήθελε να κάνει κάτι εις βάρος της γιατί ήξερε ότι δεν θα υπήρχε την επόμενη μέρα. Είχε το αίμα της μητέρας της. Δεν πρόλαβε να γνωρίσει την Έβελιν. Όταν γνώρισε την Κλερ και τον Ίθαν ζούσαν ήδη πολλά χρόνια χωρίς αυτή αλλά μεγαλώνοντας κοντά στους βρυκόλακες αργότερα άκουσε και έμαθε για αυτή. Ήταν αρχική μάγισσα μέχρι που κάποιος άγνωστος ακόμα την άλλαξε για να χάσει την μαγεία της αλλά απέτυχε και η Έβελιν έγινε η πρώτη βρυκόλακας αλλά και μάγισσα που υπήρξε ποτέ. Αυτό δεν ξανά έγινε ποτέ. Η Έβελιν εξαφανίστηκε λίγα χρόνια μετά και ποτέ κανείς δεν έμαθε που βρίσκεται εκτός από αυτόν...και φυσικά τον Ίθαν. Είχε φτάσει στο πατρικό του και περίμενε τον Ίθαν. Δεν άργησε να φτάσει.

<<Τι θα κάνουμε; Δεν μπορεί να μείνει για πάντα εδώ>> είπε ο Έιντεν και ο Ίθαν φάνηκε σκεπτικός.

<<Το ξέρω...Σκέφτομαι να την πάμε εκεί που είναι και η μητέρα μας>> είπε και ο Έιντεν προσπάθησε να καταλάβει αν είχε ακούσει καλά.

<<Δεν μιλάς σοβαρά; Αν υπάρξει ποτέ έστω και μία περίπτωση να ανακαλύψουν την Κλερ έχουν ανακαλύψει αυτόματα και την Έβελιν>>

<<Κανείς τόσα χρόνια δεν ανακάλυψε που είναι η μάνα μου>>

<<Γιατί κανείς εκτός από την αδερφή σου και τα τσιράκια της δεν έψαξε για εκείνη... όλοι νομίζουν ότι είναι νεκρή εκτός από την αδερφή σου που ξέρει ότι εσύ τη έχεις κάνει την δουλειά.

Alone In The DarkWhere stories live. Discover now