Τζέικομπ

2.7K 172 1
                                    

Τελείωσε το μπάνιο του και επέστρεψε ξανά στο σαλόνι αλλά δεν βρήκε την Σελένα εκεί.

<<Σελένα>> φώναξε και πήγε μέχρι το δωμάτιο της για να δει μήπως ήταν εκεί αλλά τίποτα.. Δεν ήταν στο σπίτι.

Που στο καλό είχε πάει; Μόνο είκοσι λεπτά ήταν στο μπάνιο πότε πρόλαβε να φύγει;

Πήρε στα χέρια του το κινητό του και της τηλεφώνησε αλλά το άκουσε να χτυπάει πράγμα που σήμαινε ότι το είχε αφήσει στο σπίτι.

<<Που είσαι ρε Σελένα;>> μονολόγησε και προσπάθησε να σκεφτεί.

Δεν συνήθιζε να φεύγει από το σπίτι χωρίς το κινητό της εκτός αν ήθελε να πάει κάπου κοντά και δεν θα αργούσε.. Ενημέρωνε όμως ότι θα φύγει. Περίμενε μισή ώρα και δε είχε εμφανιστεί.. Σκέφτηκε να πάρει την Μόλι. Μπορεί να ήταν μαζί και από την βιασύνη της να ξέχασε το κινητό της αλλά.... κοίταξε έξω από το παράθυρο. Το αυτοκίνητό της ήταν εκεί. Με τι έφυγε; Με τα πόδια... Άρχιζε να νυχτώνει. Αποκλείεται να είχε φύγει με τα πόδια. Αποφάσισε να τηλεφωνήσει στην Μόλι. Δεν ήταν μαζί της. Του είπε ότι είχε να την δει πολύ καιρό.. Πριν φύγει για την επίσκεψη στην θεία της. Είπε ότι είχε σκοπό να της τηλεφωνήσει αργότερα για να βρεθούν αύριο μετά το μάθημα.. Δεν ήταν σπίτι...δεν ήταν με την Μόλι... Το κινητό και το αυτοκίνητο στο σπίτι.. Που στο καλό είχε πάει. Πήγαινε πέρα δώθε μέσα στο σπίτι σχεδόν ένα δίωρο... όσο έλειπε και η Σελένα. Κάποια στιγμή άκουσε τα κλειδιά να μπαίνουν στην πόρτα και την είδε να μπαίνει.

<<Που ήσουν;>> την ρώτησε απότομα και σταύρωσε τα χέρια του κάτω από το στήθος.

Δεν του απάντησε παρά μόνο τον κοιτούσε.

<<Σε ρώτησα κάτι Σελένα.. που ήσουν;>> ξανά είπε θυμωμένος και περίμενε να του απαντήσει.

<<Ξαφνικά μου κάνεις ανάκριση; Ποτέ δεν σε ενδιέφερε τι κάνω και τώρα ξαφνικά τι άλλαξε... Επειδή κάναμε ότι κάναμε αυτό σου δίνει το δικαίωμα να με ελέγχεις;>> του είπε και έδειχνε θυμωμένη.

Δεν περίμενε αυτή της την απάντηση. Έλειπε τόσες ώρες και πήγαινε να βγει και από πάνω; Δεν είπε τίποτα όμως... δεν ήθελε να τσακωθούν.

<<Ρε κορίτσι μου; Τι σε έπιασε; Το μόνο που ρώτησα ήταν που ήσουν.... Έλειπες δύο ώρες το κινητό και το αυτοκίνητό σου ήταν εδώ>> της είπε και η φωνή του είχε μαλακώσει.

<<Συγγνώμη... απλά ήθελα λίγο χρόνο μόνη μου να περπατήσω... να σκεφτώ... έπρεπε να σε είχα ενημερώσει>> του είπε γιατί ούτε εκείνη φαινόταν να έχει διάθεση να τσακωθεί.

Alone In The DarkTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon