Σελένα

1.4K 121 14
                                    

Δεν μπορούσε να πιστέψει ότι η καλύτερή της φίλη ήταν μέρος όλου αυτού του σχεδίου. Όταν την είδε μπροστά της και άκουσε το όνομά της τα έχασε. Ευχόταν να είχε γίνει κάτι λάθος να μην είχε ακούσει σωστά αλλά όλα χάθηκαν όταν την είδε μπροστά της.

<<Γεια σου Σελένα>> της είπε ατάραχη σαν να είχε συμβεί κάτι απόλυτα φυσιολογικό.

<<Μόλι; Τι κάνεις εσύ εδώ;>>την ρώτησε προσπαθώντας να καταλάβει.

<<Την δουλειά μου... Ειλικρινά λυπάμαι που σου είπα ψέματα... ήσουν πάντα καλή μαζί μου με βοηθούσες σε όλα αλλά η οικογένεια είναι πάνω απ' όλα>> της είπε ενώ είχε καθίσει σε ένα σκαμπό απέναντί της.

<<Τι λες; Μου είχες πει ότι οι γονείς σου έχουν πεθάνει>> της είπε προσπαθώντας να καταλάβει τι συνέβαινε.

<<Μακάρι να έχουν πεθάνει... η αλήθεια είναι Σελένα πως δεν τους γνώρισα ποτέ γιατί με παράτησαν όταν ήμουν μωρό... Η Κλερ είναι η οικογένειά μου η μάνα μου... Εκείνη με βρήκε.. με μεγάλωσε και με αγάπησε... Σε εκείνη χρωστάω αυτό που είμαι σήμερα>>

<<Ναι αλλά εγώ βρίσκομαι εδώ χωρίς λόγο>>

<<Υπάρχει λόγος που είσαι εδώ... η Κλερ δεν κάνει ποτέ λάθος αλλά πολλά είπαμε και έχω δουλειά>> είπε και σηκώθηκε.

Άρχισε να λέει κάτι λέξεις που δεν καταλάβαινε.

<<Τι κάνεις;>> την ρώτησε.

<<Ξόρκι αλλά μην με διακόπτεις>> της είπε και η Σελένα δεν ξανά μίλησε.

Είναι μάγισσα;Είναι μάγισσα. Τι άλλο έπρεπε να μάθει; Πόσα ψέματα της είχαν πει ακόμα οι άνθρωποι που αγαπούσε; Δεν της έδωσε άλλη σημασία. Την άφησε να τελειώσει αυτό που έκανε. Είχε χάσει την εμπιστοσύνη της σε όλους πια. Δεν ήθελε κανέναν και τίποτα. Πίεσε τον εαυτό της να μην κλάψει και δεν το έκανε. Ξαφνικά πάνω στην ησυχία ακούστηκε η φωνή της Μόλι.

<<Είσαι καλά;Με είδε..ξέρει.. δεν μπορείς να την δώσεις>> έλεγε χαμηλόφωνα αλλά ακουγόταν σχεδόν καθαρά ώστε να μπορεί η Σελένα να καταλάβει για τι μιλούσαν.

<<Για τόση χαζή με έχεις; Θέλω τον Έιντεν...γι' αυτόν γίνονται όλα αυτά... μην ξεχνάς ότι μπορώ να ελέγξω το μυαλό του... έχουμε ισχυρό δεσμό δημιουργίας μην ξεχνάς ότι ήταν ερωτευμένος μαζί μου όταν τον άλλαξα.. Μπορώ να τον κάνω ότι θέλω... δεν θα πάρουν ποτέ πίσω την ομορφούλα...Αντιθέτως ο Έιντεν θα είναι αυτός που θα την σκοτώσει>> είπε η Κλερ με μία φωνή που θύμιζε την φωνή του νικητή και μετά σιωπή.

Alone In The DarkWhere stories live. Discover now