Κίρα

2.6K 165 15
                                    

Ήταν μόνη της στο σπίτι όταν ξαφνικά άκουσε την πόρτα να ανοίγει και να κλείνει με πολύ δύναμη.

<<Εεεε τι συμβαίνει; Τι νεύρα είναι αυτά;>> είπε και σηκώθηκε απότομα από τον καναπέ όταν είδε τον Έιντεν να πλησιάζει.

<<Θέλω να σε ρωτήσω κάτι και θα μου πεις την αλήθεια Κίρα>> της είπε και ήταν πολύ θυμωμένος.

<<Δεν θυμάμαι να σου έχω πει ψέματα ποτέ>> του είπε και εκείνη με θυμό γιατί η συμπεριφορά του ήταν απαράδεκτη.

<<Αυτό θα το δούμε>> της είπε και ήταν ακόμα θυμωμένος.

<<Μπορείς να μου πεις γιατί γύρισες με τόσα νεύρα;>> του είπε εκείνη φωνάζοντας.

Σπάνια τσακωνόταν με τον αδερφό της και αν αυτό γινόταν τα έβρισκαν αμέσως όμως τώρα η Κίρα δεν πίστευε ότι θα γινόταν έτσι... Για να γυρίσει ο Έιντεν τόσο θυμωμένος και να φωνάζει κάτι σοβαρό είχε συμβεί αλλά δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί εμπλεκόταν και αυτή αφού σπάνια την έβαζε μέσα στις δουλείες του και τα σχέδιά του.

<<Τι είναι αυτό;>> είπε και από το χέρι του κρεμόταν ένα κολιέ.

Η Κίρα το κοίταζε επίμονα. Το γνώριζε αυτό το κολιέ... Δικό της ήταν... Το θέμα όμως τώρα ήταν το πως βρέθηκε στα χέρια του Έιντεν.

<<Μίλα Κίρα... Δικό σου δεν είναι αυτό το κολιέ; Και μην μου πεις ότι κάνω λάθος γιατί δεν υπάρχει κανένα άλλο ίδιο με αυτό και το ξέρεις πολύ καλά>>

Ο θυμός του δεν είχε περάσει και η Κίρα τώρα άρχισε να καταλαβαίνει γιατί ο αδερφός της είχε θυμώσει τόσο πολύ. Κάποτε πριν αρκετά χρόνια την είχε ρωτήσει που ήταν αυτό το κολιέ και εκείνη είχε πει ψέματα πως το είχε χάσει. Το πρώτο και τελευταίο ψέμα που είπε στον αδερφό της.. Αλλά τι μπορούσε να του πει; Ότι το είχε δώσει στον Τζέικομπ; Δεν θα το επέτρεπε ποτέ αυτό και τώρα ήταν πολύ θυμωμένος.

<<Που... που το βρήκες;>> του είπε τραυλίζοντας.

<<Εκεί που το έχασες... μάλλον... Δεν ξέρω Κίρα... εσύ θα μου πεις.. που το είχες χάσει το κολιέ τότε;>> της είπε και από το ύφος του φάνηκε ότι την ειρωνευόταν..

Ποτέ δεν τον είχε δει τόσο θυμωμένο.

<<Που το βρήκες Έιντεν... απάντησε μου>>

<<Εσύ Κίρα γιατί δεν μου απαντάς; Που το έχασες; Ή μήπως δεν θυμάσαι; Γιατί αν δεν θυμάσαι μπορώ να σε βοηθήσω και εγώ ξεκινώντας με το να σου πω ότι το βρήκα κρεμασμένο στον λαιμό της Σελένα... Πως βρέθηκε εκεί Κίρα;>> της είπε με τον ίδιο ειρωνικό τόνο που την πλήγωνε.

Alone In The DarkWhere stories live. Discover now