19🎋

7.1K 246 44
                                    

Amikor a kisbabát kihozzák a szülőszobából
(Annaczinege, köszönöm❤)

~Jin~

-A rozsaszin takaróba tegyék - kiált az egyik nővér után. Persze erre a mondatra, mindenki hangosan felnevetnek, majd izgatottan várják a Bangtan babát. Az már biztos, hogy bőven el lesz kényeztetve. Pár perc várakozás után végre megérkezik a kislány, a rozsaszin takaróba- ahogy az apja kérte-

-Hát nem édes? - pillant boldogan a többiekre- Az én gyönyörű hercegnőm- apró puszit lehel homlokára, mire mocorogni kezd

~Suga ~

-Csakhogy tisztázunk- lép ki a szülőszobából kislányával kezében. A többi tag már sietett volna megnézni a kicsit, de e szavak hallatán inkább megtorpantak- Ő az én kicsim, csak én foghatom, én altatom el, és ha csak rá mertek nézni, végetek. De most az egyszer megcsodálhatjátok- mosolyodik el, mire a többiek megkönnyebbülve felsóhajtanak.

~Hoseok~

-Hyung, ülj már le egy öt percre- fogja meg az említett vállát Jungkook

- De mi van ha valami bajuk esik? - esik kétségbe, a legfiatalabb pedig lemondóan felsóhajt.

-Már megszületett a baba, nem lehet semmi baj- próbálja megnyugtatni Jin is, ám mindhiába.

-Bármi történhet- ül le egy pillanatra, hogy a következőben felpattanva siessen fiához, mivel végre kihozták.

~Rm~

-El fogom ejteni- suttogja feléd, szüntelenül kislányotokat nézve

-Dehogy fogod- biztatod kedvesen

-De mindent tönkre teszek

-Nem mindent, mert összehoztuk ezt a kis csodát. Na, megfogod?- nyújtod felé a csöppséget

~Jimin~

-Egy kicsit megfogod? - suttogja neked, nehogy felkeljen a kislányotok. Amióta kihozták a szülőszobából, Jimin el sem engedte, most viszont olyan hirtelen oda adta, hogy időt sem volt felfogni.

-Baj van?

-Baj nincs, csak tudod a hercegnőm apáca lesz. Megyek beiratom a suliba

~Taehyung~

Megbabonázva nézni a csöppséget. Először nem tudta mi tévő legyen, mikor meglátta a kicsit. Fogja meg vagy ne? De mégis hogy kell egy csecsemőt fogni? Ehhez hasonló gondolatok fordultak meg fejében, ám amint karjaiban tarthatta a kislányotokat, minden aggodalma elszállt.

~Jungkook~

-Na Kook, hogy bírsz velük?- kérdezi a legidősebb

-El kéne egy kis segítsék- mosolyodik el kínosan, a két fiára nézve. Fogalma sem volt, hogyan kéne megfogja őket, nem akarta elejteni egyiket sem, de szerencsére a nővér és a többi tag is segített neki. Bár azt még nem tudja, hogyan fogja mindkét fiát egyszere megfogni. Kellett neki fogadnia Yoongival.

BTS ReakciókWhere stories live. Discover now