Jimin special

2.8K 105 8
                                    

Ismét nem szeretné az író, ha megjelölném, de remélem attól még élvezni fogjátok olvasni. Gondoltam, hogy holnap posztolom a részeket, de fogalmam sincs meddig dolgozom, és félek, hogy kifutnék az időből. Szóval tessék szépen olvasni, és szeretni a kis Mochi-t 💜

~Amikor megkéri, hogy legyél a barátnője~

Jiminnel már általános óta jó barátok voltatok. Volt hogy sokat, volt hogy kevesebbet beszéltetek egymással. Ám az általános éveid végén már kezdtél többet érezni iránta. Ezért nagyon boldog voltál amikor kiderült, hogy egy suliba fogtok járni. Örültél, hogy nem ,,veszíted el" és hogy szinte minden nap láthatod majd. Ebben a nagy fős iskolában sajnos nem egy osztályba kerültetek, de együtt mentetek minden nap suliba. Hihetetlenül boldog voltál a közelében, a pillangók a gyomrodban minden mosolyától, minden jelentéktelen érintéstől felébredtek. Egyre jobban kezdted azt hinni, hogy bele fogsz őrülni, ha nem lehetsz mindig vele. Egy hétvége kész kínszenvedés volt számodra. Egy idő után Jimin újabb barátokat talált és a lányok is körbe rajongták. Kezdted azt érezni, hogy már egy senki vagy a szemében, így minden reggel egyedül mentél suliba. Ám egyik nap amikor készültél haza menni, hogy végre kiírhasd magadból a fájdalmaid és sorozatok közé vethesd magad, egy goromba alak állta el az utad

-Hova hova? - kezdte kényes hangon a nálad jóval erősebb srác. Nem mertél semmit se szólni. Próbáltad kikerülni, de a társai csatlakoztak hozzá. A falhoz szorítottak és egy női hang szólalt meg.

-Nnem tu-dok semmit- mentegetőztél. Tehát a hír elterjedt, hogy Jimin egyik barátja voltál és most a drága kis követői téged támadnak. Amikor már kellő közelségben voltak, és a legrosszabb gondolatok kavarogtak a fejedben egy ismerős hang szólalt meg a támadóid háta mögött. Jimin volt az.

-Hagyjátok békén! -kiáltotta el magát, mire a tömeg oszlani kezdett.

-T/N jól vagy? -segített fel.

-Már igen- nézted a cipőd orrát, mintha olyan érdekes lenne.

-köszönöm-néztél rá egy pillanatra. Erre ő csak elmosolyogott és át karolt.

-Gyere menjünk sétálni -vetette fel az ötletet. Tiltakozni sem volt időd, mert már el is indult, meg kellő képen zavarba is hozott a közelsége, úgyhogy vele tartottál. Egy parkba érve ültetek le egy padra.

-Figyelj nagyon sajnálom, hogy nem tartottam ki melletted, nagy hibát követtem el... -hajtotta le a fejét-de az utóbbi hetekben rá jöttem, hogy nagyon hiányzol- nézett rád- és... arra is, hogy szeretlek. -vörösödött el kicsit az arca. Te erre felkaptad a fejed.

-Tényleg? -kérdeztél vissza csillogó szemekkel. Ő erre csak bólintott. -Én is szeretlek- érintetted meg gyengén a karját. Ezután szorosan magához ölelt és hazáig kísért, ahol egy aranyos kis arcra puszival köszönt el tőled.

~Amikor megtudja hogy shippeled az egyik taggal~

Éppen egy koreográfiát gyakoroltak a srácok, és te első sorból nézheted végig. Ám egyik szünetben Jungkook felkapja a párod és elfut vele pár métert. Egyből beindult a shipper ösztönöd és véletlenül kicsúszott a szádon, hogy Jikook. Természetesen mindenki rád nézett.

-T/N-siet hozzád Jimin

-Igen oppa? -nézel a szemeibe -Te shippelsz Kook-al? -fogja meg a kezed. Kicsit elvörösödsz, de bátran felvállalod, hisz nincs mit szégyellni.

-Igen

-De ugye tudod, hogy csak a tiéd vagyok?- ölel magához

-Igen tudom - viszonozod az ölelését. Hirtelen kitör a tapsvihar és a nevetés. Zavarotokban ti is elnevetitek magatokat, majd Jimin vissza megy próbálni, de végig szemmel tart téged.

~Amikor megcsal~

Éppen vacsorát készítesz a párodnak, akit 2 napja nem láttál. A próbák miatt éjjelre bent aludt, hogy korábban kezdhessék a próbákat. Egész nap keményen dolgozik, megérdemli esténként a meleg házi kosztot. Ám ma nem úgy jött ahogy vártad.

-T/N -nézett rád fájdalmasan

-Igen Jimin? -keverted meg az ételt majd elé indultál

-Én nagyon szeretlek, de szakítanunk kell.- ült a kanapéra majd kezdte nézni a földet.

-Mi?? -háborodsz fel- ha szeretsz miért akarsz szakítani? -teszed csípőre a kezed.

-Mert... -kezdett bele- megcsaltalak... De esküszöm véletlen volt, sokat ittunk este a srácokkal és nem is tudom mi ütött belém, de megcsókoltam egy számomra ismeretlen lányt.

-Jajj oppa- ültél le mellé- sokat ittál, és lekaptál egy ismeretlen lányt aki már lehet el is felejtette. Jobban csókolt nálam? -tetted fel a kérdést

-Dehogyis ő nem csókolt meg, csak én, de ez is épp elég volt.

-Ne ostorozd magad ezzel, ez mindenhol meg esik, és bár nem örülök neki, nem haragszom. -simítod meg a vállát. Jimin szorosan magához ölelt.

-Nálad jobb barátnőt nem is kívánhatna az ember- adott egy puszit az arcodra és te a konyha felé indultál -Majd kiengesztellek

-Hmm oké akkor segítesz megteríteni? -veted fel az ötletet.

-Én másra gondoltam- nézett rád pimasz mosollyal, majd húzott az ölébe.

-Oké, de azért igazán megteríthetnél- nevetted el magad kínosan. 

 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
BTS ReakciókWhere stories live. Discover now