Namjoon special (7)

1.5K 89 3
                                    

Én egyszer csak egy szeletett ejtetem el, de az is tragédia volt a 6 éves énemnek. Ezt a reakciót moonxous írta. 💜 (Egyébként, akinek még nem publikáltam a részt, és pár napja küldte be, az írjon rám, mert nem biztos, hogy megtalálom az üzenetek közt.)

~Amikor véletlenül elejti a szülinapi tortát~

Namjoon mindig is egy kicsit két balkezes volt, de valljuk be ezt is szeretted benne, hiszen néha olyan aranyosak voltak a reakciói amikor eltört valamit. De azért néha az idegeidre ment, legfőképpen akkor, amikor a te dolgod tette tönkre. A szülinapja alkalmából sütöttél számára egy tortát, amit gondosan őrizgettél, nehogy barátod kezébe kerüljön, de hát ez nem nagyon sikerült, mivel amint hazaértél, az első amit meghallottál az a barátod kétségbeesett motyogása volt,ami a konyhából származott. Ekkor már sejtetted, hogy mi történt igazából, de reménykedve léptél be a helyiségbe, hátha tévedsz. Amikor Nam meglátta az enyhén dühös arcodat, eléd állt és szorosan magához ölelt.

-Jagiya esküszöm, hogy nem direkt csináltam... Egyszer csak valahogyan a kezemben termett. -

Aha és véletlenül került a kezedbe mi? - nevetted ki a barátod a hülye magyarázata miatt. -De Tudod, süthetünk egy újat közösen. - mosolyogtál fel rá, mire ő csak egy megkönnyebbült sóhajt eresztett ki ajkai közül.

-De szeretlek Téged Jagiya. - csókolt meg téged.

-Én is szeretlek. - válaszoltad - Na de az a torta nem fogja elkészíteni magát - kezdtél el tapsolni, erre csak Namjoon szomorúan vette tudomásul, hogy neki tényleg segítenie kell a sütemény megsütésében. 

 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
BTS ReakciókWhere stories live. Discover now