Jungkook special (7)

2.5K 140 10
                                    

Hétvégére megpróbálok hozni részt, de addig is itt egy újabb csodás beküldött reakció _Taekookeeer_ által 💜

~Amikor piszkálnak a suliba, mert meg látják a szívás nyomot a nyakadon~

Idegesen mentél suliba, mert nem ez az első, hogy piszkálnak. Főleg, úgy,hogy Idol barátnője vagy. Jungkook valahogy rá jött, de az jó kérdés, hogy hogyan. Mielőtt el mentél volna, azt mondta, hogy nyugodtan menj be, nem lesz semmi baj. Ezt minden nap el mondja, mert egyszer sírva jöttél haza.
-Jó reggelt..-mondod kicsit félve. Nem volt ki bontva a hajad, így meg látszott a nyom, amit tegnap csinált Kook.
Az egész osztály el kezdett piszkálni, majd amikor már a sírás határán voltál, Jungkook rontott be az osztály terembe. Mindenki le fagyott. Közbe be jött a tanár is. Majd Kook meg szólal.
-Na. Ő az ÉN barátnőm, csak ÉN piszkálhatom, csak ÉN nyúlhatok hozzá, ha meg valaki nem tartja ezeket be, a következő vár rá aki..-mielőtt mondta volna, oda mentél, majd be fogtad a szájat. 

-Tudjuk kicsim, ki heréled, a nyakára kötöd, majd ki hiszen az utcára sétálni, miközben azt kiabálod, hogy : van egy kutyám.

Erre az egész osztály meg ijedt, ismét Kook szólalt meg. -csesztetitek még?!-mindenki kórusba mondta, hogy "nem", majd Kook meg csókolt, az osztály meg nevetni kezdett. Jungkook fenyegető szemmel nézett rájuk, erre mindenki be kussolt. Ezóta boldogan mész suliba.

 Ezóta boldogan mész suliba

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
BTS ReakciókWhere stories live. Discover now