Jin special (3)

1.2K 71 2
                                    

Köszönjük 7_dramaqueen_7-nek a reakciót.💜  Uhm, szerintem mindenki örülnek egy ilyen meglepetésnek...

~Amikor megleped őt ~

Úgy gondoltad, hogy mivel ma van az első évfordulótok megleped őt. Eddig még nem álltál készen arra, hogy magáévá tegyen, de úgy gondoltad ideje lenne már.

Barátod még csak két óra múlva fog hazaérni, ezért elmentél egy kirívó ruhát venni, hogy Jin értse a szitut. Sosem szeretted a nagyon mell-kitevős ruhákat, de párodért mindent.

Mikor a boltban megtaláltad a megfelelő ruhát kifizetted és hazaindultál, hisz már csak egy órád maradt ahhoz hogy össze készülj. Egy vörös, csipkés anyagú, kissé rövidebb ruhát választottál, ami valami csoda folytán még tetszett is neked.

-Jagiya! Megjöttem! - indult be a nappaliba, Jin, miután levette a cipőjét s kabátját.

-Szia, Jinnie! Gyere a szobánkba! - kiabáltál le neki, miközben az ágyatokon ülve vártad míg felér, immáron az új ruhádban.

-Oh, Jagi...! - lepődött meg. - Ezt minek köszönhetem? - mert végig egy pimasz mosoly kíséretében.

-Hmm... Talán készen állok rá! - mondtad magabiztosan, és szemtelenül. Magad sem tudtad, hogy honnan lett ennyi bátorságod, de örültél neki.

-Biztos? - kérdezte aggódva. Hiába akart már téged nagyon, visszafogta magát és türelmesen megvárta míg biztos leszel abban hogy odaadod az "ártatlanságod". Aggódott, hogy nem vagy biztos még, ezért is ült le melléd s neked szentelte az összes figyelmét.

-Igen, Jin. Biztos. - mondtad magabiztosan. - Ezért is öltöztem ki neked ennyire... Na meg... Ma van az első évfordulónk... - motyogtad, és már kezdted kényelmetlenül érezni magad.

-Akkor mire vársz még, Kicsim?-kérdezte pimaszul, s közben eldőlt az ágyon. Te kicsit félve, de ráültél csípőjére és lehajoltál hozzá. Mielőtt még ajkaidra hajolhatott volna, megszólalt. - Ennél jobb ajándékot nem is kaphattam volna! - mosolygott, s ajkaidra hajolt. 

 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
BTS ReakciókWhere stories live. Discover now