Jungkook special (5)

2.6K 117 2
                                    

Egy újabb csodás reakció érkezett be ezúttal Yumi-Yung írta. Nagyon jól esik, hogy már ennyien küldtetek be reakciókat. És mind annyira jók. 🥰💜

Párod úgy gondolta, hogy meglep. Semmi különös oka nem volt az ajándéknak. Csak úgy kaptad. Délelőttös voltál így fogalmad sem volt róla, hogy mi fog rád otthon várni. Délután 3 felé értél haza. Belépve az ajtón teljesen sokkot kaptál a látványtól. A nappalitok kelős közepén álmaid rémálma szerepelt.

- Yuki? - lép melléd párod.

- Ez úgy csak vicc? - nézel párodra és az ajándékra mutatsz.

- Most miért? Ideje lenne megtanulnod már biciklizni. S a győzködés elkezdődött, hogy miért lenne érdemes. Egy teljes órába tartott, de Jungkook meggyőzött, persze este meg kapja a magáét, mert úgy egyeztetek meg. Este hat felé mentetek le, hogy elkezdj gyakorolni. Az elején nem igazán akartál felszállni a kerékpárra féltél, hogy elesel. De Jungkook rád mosolygott szívdöglesztő mosolyával s mondta, hogy melletted lesz és vigyáz rád. Ez így is ment fél óráig, amikor látta, hogy elég ügyesen megy így el engedett.

- Gyerünk Jagi - kiabál utánad. Te megijedtél, hogy nincs melletted s el kezdtél remegni s nem tudod miért de jobbra rántottad a kormányt. A kerék neki ütközött a padkának. Te át egyenesen a biciklin s a bokorba végezted. Jungkook odasietett melléd. A bokorból kisegített majd a fejeden kezdett el nevetni mert tiszta levél és ág voltál.

- Meg keserülöd ezt még Jungkook. - de ő csak nevet. Nem tud komolyan venni. 

 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
BTS ReakciókWhere stories live. Discover now