Namjoon special (1)

1.6K 82 8
                                    

Ohm...azt hiszem te lettél volna az első an_ARMY_girl9, szóval, nagyon szégyellem magam, de valahogy elkeveredett az üzenetek közt. De kijavítom, és remélem nincs örök harag. Szóval tessék szépen olvasni ezt a reakciót is.💜

~Mikor könyv-mániássá válsz, és elhanyagoltnak érzi magát~

Nem rég volt az évfordulótok, ezért párod vett neked egy könyvet. Igen ám, de azzal nem számolt, hogy ez egy könyvsorozat darabja, és miután elolvastad az első részt, már nagyon érdekelt a következő. Lassan már a 4. résznél tartottál, mikor Namjoon észrevette, hogy a könyvet többször érinted meg, mint őt, holott ezelőtt minden adandó alkalommal a hátán utaztál, vagy épp a vállán csüngtél. Mire a 7. részhez értél, Namjoon megelégelte, és kicsit ingerülten kikapta a kezedből a könyvet.

-Jagiya, elmondanád, hogy lettek fontosabbak a fantáziált könyvszereplők nálam? Mikor az utolsó szó elhagyta az ajkait, leesett, hogy mi is történt valójában. A könyv szereplői féltékennyé tették a párodat, és mikor erre ráeszméltél, halkan kuncogni kezdtél.

-Jagiya, ez nagyon nem vicces. Függő vagy. Pedig nem könyv-mániássá kéne válnod, hanem Oppa-mániássá.- Kijelentésére te azonnal megölelted, és kis cukiskodással újra visszavarázsoltad a régi Namjoont. 

 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
BTS ReakciókWhere stories live. Discover now