Namjoon special (2)

1.7K 104 6
                                    

Hát nem cuki reakció lett? Yoongii21 írta, szóval tessék szépen megköszöni. Meg úgy mindenkinek, aki beküldte a reakciót, mert irtó jókat alkottok. 💜

~Amikor randira mentek~

Nagy nap a mai. Ma mentek randira Nammal amit már nagyon vártál. Egy farmert és egy virágos ujjatlan inget vettél fel, hiszen hiába van már szeptember, nyárias idő van. Nammal a Han folyó partján találkoztok este 7:00 körül. Már nagyon vártad. Ahogy mentél a part felé láttad már Namt, a szíved hevesen kezdett el dobogni, és ekkor már tudtad, hogy nyakig belezúgtál.

- Szia T/N, nagyon csinos vagy - mindig is bókolt neked.

- Szia, Nam te is jól nézel ki - a part mellett volt egy kis étterem oda ültettek be. Sokat beszélgettek. A vacsora után még sétáltatok.

- T/N el kell mondanom neked, hogy mióta megláttalak a koncerten egyfolytában csak te jársz az eszembe, mindig rád gondolok. Az lenne a kérdésem, hogy lennél-e a barátnőm? - már nagyon régóta vártad, hogy fel tegye a kérdést.

-Nam én is szeretlek, mindig te jársz a fejembe, és válaszodra igen leszek a párod.

- Lehetne egy kérdésem?

- Persze.

- Megcsókolhatlak?

- Igen - és megcsókolt Nam, a szíved hevesen dobog, a gyomrodban a pillangók röpdöstek.

- Szeretlek T/N!

- Én is szeretlek Nam! - Ettől a naptól kezdve egy párt alkottatok.

- Én is szeretlek Nam! - Ettől a naptól kezdve egy párt alkottatok

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
BTS ReakciókWhere stories live. Discover now