109🎋

3.2K 145 4
                                    

Amikor kiderül, hogy a barátnőjük is idol (Szép estét mindenkinek.🥰A kérőt nem találom, szóval ha valaki ráismer, az kérem írja meg kommentbe és akkor meg tudom jelölni. Én nem vagyok elégedett ezzel a részel, lehet mert nem érzem jól magam, vagy mert tényleg nem a legjobb munkám. Azért remélem tetszik😊)

~🅙🅘🅝~

Eddig még nem találkoztatok személyesen egymással, ezért nem is tudta, hogy te is Idol vagy. Természetesen te tudtál róla ki ő, viszont úgy érezted jobb ha eltitkolod a valódi kiléted. Bár magad se tudod miért.

– T-te...? – nagy szemekkel nézz rád Jin, mikor belépsz a kis privát kávézóban.

– Igen, én – hajtod le a fejed szégyenlősen. Féltél, hogy elküld a fenébe, ám Jin nem tudta felfogni, hogy a kedvenc előadójával van randija.

~🅢🅤🅖🅐~

Tudta, hogy ki vagy. Vagyis sejtette, azonban nem szólt semmit. Arra várt, hogy te mond el neki, amire igen csak sokat kellett várjon. De mikor közölted vele, hogy idol vagy, meglepően könnyen fogadta. Persze, hiszen tisztában volt ezzel, viszont te erről nem tudtál.

~🅗🅞🅢🅔🅞🅚~

Nem szerettél volna neki hazudni, azonban az ügynökség amelyiknél vagy, megtiltott, hogy felfedd ki is vagy valójában. Valahogy megtudták, hogy beszélgetsz vele, és elég nagy baj lett belőle. Te az egyik táncosra gondoltál, ki fülig szerelmes beléd, azonban nem hagytad ennyiben. Igenis meg szeretted volna ismerni jobban Hoseok-ot, és ezt mind elmondtad neki, az első randitokon.

~🅡🅜~

Sejtette, hogy valami híresség lehetsz, azonban ő ulzzangra gondolt. Egy másodpercre se fordult meg a fejében, hogy esetleg te is idol vagy, mivel tudta ez mivel jár. De mivel még soha nem látott, így nem tudott utánad keresni, ezért megkérte, hogy küldj egy képet. És itt jött rá ki is vagy, mivel nagyon ellenezted.

~🅙🅘🅜🅘🅝~

Az egyik solo munkájában besegítettél neki, ami történetesen a filter volt. Annyira megihletett, s levett a lábadról, hogy álnéven ráírtál a fiatal férfira. Eleinte óvakodott ettől, hisz már nem egy esett volt, mikor átverték, de az idő múlásával rájött, hogy te más vagy. Ezért fél év után találkozót kért, amire boldogan mondtál igent.

– Y/N? Mit keresel itt? – érdeklődött a fiú, mikor meglátott a megbeszélt helyen, abban a ruhában amit leírtál. – Csak nem te...? Jézusom, tudod mennyire vágytam erre? – ölel meg hirtelen.

~🅣🅐🅔🅗🅨🅤🅝🅖~

Amint a füledbe jutott, hogy egy kisfiút keresnek, az ő solo előadásához, gondolkodás nélkül nevezted az unokatestvéred. Azonban azt nem akartad, hogy a hírneved miatt válasszák őt, ezért álnéven írtál az ügynökségnek egy levelet.

– Miért nem mondtad el? – érdeklődik Taehyung, mikor rájött, hogy a kisfiú ki is. Nem volt dühös, csupán kicsit csalódott, viszont felnézet rád, hogy mindezek mellett te neveled a kisfiút, mivel a szüleit elveszítette.

~🅙🅤🅝🅖🅚🅞🅞🅚~

– Még egyszer, mert ezt nem értem – emeli fel mutatóujját Jungkook, a lakásodon. Pár hete rád irt egy ismeretlen szám, akiről kiderült, hogy Jungkook. Egyikőtök se árulta el a másik kilétét, mégis ő fel volt háborodva. Mondjuk jogosan. – Szóval, az unokatestvéred irt nekem, miközben veled beszéltem a munkáról? – teszi fel a kérdést, mikor látja, hogy percek elteltével se válaszolsz.

– Igazából, ő elküldte nekem amit te írtál, és én válaszoltam rá. Ő meg azt küldte el neked.

– Jézus, ti nők, érthetetlenek vagytok 

BTS ReakciókWhere stories live. Discover now