93🎋

4.3K 186 54
                                    

Amikor táncolsz mert nem veszed észre, hogy ott vannak (köszönöm kira9212 😊)

~Jin~
Minden péntek este takarítasz az egész lakásban, mert párod a szokottnál tovább marad gyakorolni, és neked sem kell másnap menned sehova. De takarítás közben táncolni szoktál. Hangosabbra kapcsoltad a zenét, így nem vetted észre Seokjin-t, ki az ajtónak dőlve nézi az előadást.
–Szexi mozdulatok jagiya – üvölti túl a zenét, mire megijedsz és véletlen majdnem hozzá vágod a seprűt.

~Suga~
Ismét a stúdiójában volt párod, és mivel romantikus hétvégét szerettél volna, na meg hogy pihenjen, küldtél neki egy üzenetet, hogy siessen haza mert baj van. Addig te szépen megterítettél, kapcsoltál egy romantikus dalt, és a zene ritmusára kezdted rázni a csípőd. Nem tudva, hogy párod már ott van és épp téged bámul.

~Hoseok~
Hétvége van, ami egyet jelent azzal, hogy együtt reggeliztek, együtt főztök, együtt takarítotok, és együtt mostok is, azonban az utóbbihoz nem volt mosó gél. Hoseok volt olyan kedves és jelentkezett erre a feladatra, hogy majd ő megveszi. És míg várakoztál rá, elindítottad az egyik dalát, név szerint Ego-t. Felszabadultan ráztad magad, együtt énekelve pároddal.
–Ha minden alkalomkor ezzel vársz haza, őrömmel megyek vásárolni – súgja füledbe, ahogy magához húzz.

~Namjoon~
Úgy volt, hogy kutyát megy sétáltatni csak épp a pórázt felejtette otthon. Te alig vártad, hogy elhagyja a lakást, és végre táncolhass. Bár mondta, hogy bármit csinálhatsz, amit szeretsz ő nem szól érte, csakhogy elég béna vagy ebben. Ezért is titokban táncolsz, mikor ő nincs otthon.
–Csak itt hagytam a...Jézus Isten, ez mi? Eltört a csípőd? – érkezik a hang a hátad mögül, mire azt sem tudod, hogy először szégyenedben süllyedj el, vagy előbb öld meg a párod.

~Jimin~
Jimin pasis estét tartod a testvérével, szóval nyugodtan betelhettél egy dalt majd hangosan hallgatva kezdtél egy táncolni. Közben elővetted a seprűt, és úgy kezdted forgatni, mintha a párod lenne. Egésze addig míg nem hallottál egy hangos kacajt, jól elvoltál a seprű társaságában. Ijedten fordulsz meg, ahol egy édesen mosolygó Jimin ál az ajtóban, mellette a döbbent testvérével.

~Taehyung~
Elvileg a szüleinél kellett volna lennie, mivel a húgának születésnapja volt. Te sajnos nem tudtál részt venni, hiszen még hétvégén is dolgoztál, de ennek ellenére tőled is kapott ajándékot. Mivel nem volt otthon senki, csak te és Yeontan, elindítottál egy random zenét, majd a kutyust az öledbe kapva kezdtél el pörögni. Ami nem volt jó ötlet mert szegény Tan rosszul lett és lehányt.
–Fúj Tannie, ezt nem szabad – teszed le a kutyus a földre – Nézd mit csináltál – mutatsz a felsőre ami tiszta hányadék lett.
–Már nem azért jagi, de te pörögtél mint egy drogos asszony – hallod meg párod mély, rekedtes hangját.  

~Jungkook~
Végre ma egyedül lehettél. Nem volt ott Jungkook, hogy mindenbe beledugja a kis nyuszi orrát, vagy hogy folyton legyőzőn videojátékban, így azt tehettél amit csak akartál. Ezért egy szexi táncot adtál le a négy falnak. Vagyis ezt gondoltad, ugyanis párod mosolyogva nézte végig a titkos előadásod.
–Mi lenne ha ezt a csípő mozgást, meg mutatnád a hálóban – lép közelebb hozzád, csípődre fogva – ruha nélkül – súgja füledbe. 

A kérések zárva vannak. Nem gondoltam volna, hogy ilyen sokat fogtok kérni egy nap alatt, de örülök neki. És ha valaki időközben megváltoztatja a nevét, az majd jelezze nekem. Próbálok, majd minél előbb hozni a kéréseket. És köszönöm a borítót DorinaKrolyi 💜
Ha lesz még aki készít, akkor felváltva fogom őket felhasználni. 😊

BTS ReakciókWhere stories live. Discover now