Jin special (10)

1.1K 59 5
                                    

Köszönjük chocolateWingsJK-nek a reakciót.💜

~Mikor esik a hó ~

December 3-át ír a naptár, és még mindig nem esett a hó, ami miatt kicsit csalódott vagy, hisz te is, párod is, és valószínűleg szinte mindenki szeretni a havat. Sőt, pedig elég hideg van ahhoz is, hogyha esetleg esne, akkor megmaradjon. Párod késő délután, mikor már kezdett sötétedni, a nappaliban ácsorgott, és bámult kifele az ablakon.

-Mit nézel Jinnie?- léptél mellé.

-Azt nézem, hogy...-hunyorgott kicsit -Most esik-e a hó, vagy képzelődök.-te is kinéztél az ablakon, majd nagy boldogan felkiáltottál.

-Esik a hó Jin!- kezdtél el ugrándozni, mint egy ötéves -Nem képzelődsz, végre esik!- fogtad két kezed közé párod fejét.

-Nemsokára pedig lesz annyi hogy ki is tudjunk menni szórakozni.-vigyorodott el

-Remélem szülinapomig megmarad!

-Édesem, az egy nap. Szerintem addig még több is fog esni! Megyek előszedem a hótaposókat meg a sapkákat!-tapsikoltál, majd elhúztad a csíkot.

-Várj meg Jagiya!- kiáltott utánad. Bő két óra múlva egymás mellett fetrengve rötyögtetek a hóban, és azt terveztétek, hogy holnap áthívjátok az egész bandát (meg persze barátnőiket) egy hógolyó csatára, utána pedig egy forrócsoki mellett elbeszélgettek. 

 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
BTS ReakciókWhere stories live. Discover now