48🎋

5.8K 203 31
                                    

Mikor megtudják, hogy vagdosod magad (@bts_army_btsmylife, köszönöm 💜 viszont nem tudlak megjelölni, talán rosszul írtam a neved?)

~Jin~

-Mit csinálsz? - sipítozik, kivéve kezedből a konyhakést. Egy ideje nagyon magadba fordultál, oly annyira megviseltek a bántó szavak miket a rajongóktól kaptál, hogy már nem bírtad tovább. Tudtad, nem ez a legjobb megoldás, azonban ezzel is enyhitetted a fájdalmad.

~Suga~
-Az ered nem akarod felvágni? - kérdezi Yoongi az ajtónak dőlve. Kijelentésére oda kapod a fejed. Furcsállva pislogsz rá.
-Tervben volt- motyogod szipogva, lehajtva a fejed.
-Mi van veled jagiya? - lép közelebb hozzád, óvatosan megérintve karod. Nem válaszolsz, hiszen nem tudnál mit. Azt mégse mondhatod, hogy a volt barátod zaklat, mert képes lenne agyon verni.

~Hoseok~
-Mi a jó eget csinálsz? - kapja ki kezedből a borotvát, mivel épp készültél belevágni kezedbe. Ugyan Hoseok tudta mi bánt, hogy a munkahelyeden zaklatnak, de soha nem gondolta, miképp ennyire súlyos.
-Én csak... - próbálsz valami értelmeset mondani, ám nehezen sikerül
-Holnap szépen felmondasz, mert ez így nem mehet tovább- ölel szorosan magához, nyugtatásképp megcsókolva homlokod.

~RM~
-Ne haragudj- motyogod erőtlenül
-Ez nem megoldás- szól rád szigorúan. Természetesen ezt te is tudod, azonban már nem bírtad elviselni, már a sok bántó szavakat.
~Jimin~
-Jagiya- nézz szomorúan zokogó testeden. Fogalma sem volt hogyan tudna megvigasztalni. Azt meg végképp, hogy mire volt jó, a karod vagdosása, de nem tudott mit tenni ezzel, csupán szorosan magához ölelt, édes szavakat suttogva füledbe.

~Taehyung~
Nagyon rosszul viselte, ahogy látta, hogy vagdosod magad, még kiabált is veled, de csak mert féltet. Nem bírta volna elviselni ha elveszit. Bele se mert gondolni, mi történne akkor.

~Jungkook~
-Az isten áldjon meg jagiya- csattan fel ahogy eldobja tőled a kést. Nem épp kellemes arra hazajönni, miképp barátnőd felakarja vágni az ereit. És mindez egy lány miatt, ki képtelen elfogadni, hogy Jungkook a tied- Megvédelek, de kérlek, soha ne hagyj magamra- von szoros ölelésébe.

BTS ReakciókWhere stories live. Discover now