116🎋

3.1K 133 3
                                    

Amikor féltékeny lesz a saját kisbabátokra (köszönöm Kobra_Myrazs 💜)

~🅙🅘🅝~

Nos, igen, Jin. Bár imádja kislányát, néha azonban nagyon féltékeny, mikor csak a kicsivel foglalkozol.

– Jagiya – emeli fel hangját a ház ura. Te épp a nappaliban játszol az alig két éves kislányotokkal. Mindketten érdeklődve figyeltek fel rá.

– Apa – nyújtja kezét az említetthez, hogy ölbe vegye.

– Gyere hercegnő, főzzünk anyának valami finomat – enyhül meg, lány édes mosolyát látva.

~🅢🅤🅖🅐~

Suga nem szokott féltékeny lenni, kivéve ha más férfiak próbálnak téged megkörnyékezni. De mióta a felesége vagy, és van egy közös lányotok, minden udvarlód elfelejtett téged. Csakhogy a kicsi, mostanság kezdett el járni, s te minden egyes lépését figyeled nehogy leesen, és ezt Yoongi csőrét igen csak piszkálja, mert szerinte elhanyagolod.

– Ne menj Jagiya, majd feláll ő egyedül is – fogja meg kezet, mikor a kicsi elesik a kanapé előtt.

– De hát megütheti magát – indulnál el újra, ám férjed elkapja a derekad.

– Nem baj, majd feláll és megy tovább.

~🅗🅞🅢🅔🅞🅚~

Nem tudta mi az a féltékenység, hiszen eddig mindig ráfigyeltél bármit tett vagy mondott, ám mióta megszületett a kisfiatok, gyökeresen megváltozott minden. Na, jó, annyira azért nem, azonban Hobi igen rosszul élte meg, hogy már nem ő az első.

~🅡🅜~

Bántotta a dolog, hogy a kislányotokkal többet foglalkoztál, mint vele. Már sokkal kevesebb délutánt töltöttetek olvasással, nem volt kivel kibeszélje a könyv rejtélyeit, vagy elmondja milyen napja volt. Nem említette, mert tudta, hogy a kicsinek több szüksége van rád mint neki, de ennek volt egy jó oldala is. Nem kapott szidást, ha valamit tönkre tett.

~🅙🅘🅜🅘🅝~

Nem volt ő féltékeny, hiszen imádta kislányotokat, ezért is töltötte szinte minden szabadidejét vele, ami már neked okozott kellemetlenséget. Így egy nap, elvited a kislányt a szüleidhez, Jimin tudta nélkül. Persze először kicsit mérges volt, de amint szépen elmesélted neki, hogyan is érzel, bocsánatot kért.

~🅣🅐🅔🅗🅨🅤🅝🅖~

Imádta a gyerekeket ez nem kifejezés, és már a házasságotok elején kijelentette, hogy ő bizony öt gyereket szeretne tőled. Persze kinevetted, hiszen nem gondoltad volna, hogy komolyan mondja, de így hogy már a harmadik babát várod, két év házasság után...

– Na de Jagiya, nekem is adj belőle – biggyeszti le ajkait, a forró csokira mutatva. Újabban ez a kedvenc italod, bár amúgy nem igen vagy oda érte.

– De oppa, én három ember helyet kell innom – mutatsz hatalmas pocakodra, ahol a két kicsi épp most rúgott egyet.

– Akkor csak hadd kóstoljam meg. Ugye babák adtok apának egy kis italkát? - hajol óvatosan a pocakodra, majd apró csókokat ad rá.

~🅙🅤🅝🅖🅚🅞🅞🅚~

Meg volt szokva, hogy mindig ő volt az első mindenben, hogy őt ugrottál körül a csapatban, szóval ő volt a kicsi, akire mindig vigyázni kell. Bár az utóbbi pár évben, ez nem igen látszott, hiszen felnőtt lett, házas életet él, de épp ezért vágyott egy kicsivel több törődésre. Azonban ezt az ikrek elvették tőle.

– Jaj Kooko, ne legyél ilyen – érinted meg orrát, mire rád kapja tekintetét – Nézd milyen picik, semmit se tudnak a világról, azt hogy milyen veszélyes is, persze, hogy több törődést kapnak.

– Mint apjuk, nekem kell óvnom őket, igaz jagi? 

BTS ReakciókWhere stories live. Discover now