Jin special (7)

1.1K 66 2
                                    

Köszönjük ViktriaJuhsz795-nek a reakciót.💜 És el is érkeztünk, a másik kedvencemhez. Tudod mennyire imádom a gyerekeket, igaz? Ezért írtad ezt a reakciót...egyébként biztos nem, de komolyan a gyerkőcökért élek-halok, akárcsak a macska és a kutyáért. Annyira szeretnék anya lenni...

~Az első szó ~
Ritka vasárnapok közé tartozott az, mikor együtt tudott a kis család reggelizni. Párodat kivételesen nem fárasztotta ki teljesen a próba teremi délután, ezért veled együtt készítette a finomságokat. Apa egyszem kicsi lánya vadul magyarázott valamit, mikor is elhagyta száját az, amire Jin és te olyan nagyon vártatok. Az első szó.
- Jagi, hallottad? - nézett rád párod óriási szemekkel.
Jin hirtelen rögtönzött táncát, az indián eső csináláshoz lehetett volna hasonlítani, de persze ez őt egyáltalán nem érdekelte.
- Apa hihetetlenül büszke rád, Királylány! - vette ölbe kislányát, majd együtt indultak meg a játszó szoba felé, ezzel is rád hagyva a rendrakás egészét. 

 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
BTS ReakciókWhere stories live. Discover now