Namjoon special(10)

1.5K 103 6
                                    

Huh, hát én nem tudom ti hogy vagytok vele, de szerintem ez simán elmegy egy félpercesnek. De nagyon jó, szóval Yumi-Yung köszönjük 💜

Már több éve együtt vagytok, de az első születésnapja a fiúnak amit veled tud tölteni. Eddig mindig bele szólt a munkája, hiszen párod az egyik leghíresebb csapat leadere és nagyon sok felelősséggel jár. Nem is tudod mikor volt egy kis ideje magára. Szeretted volna meglepni párodat egy kellemes vacsorával utána pedig masszázzsal. Masszőrként dolgozol s többször is mondta Namjoon, hogy aranyat érő kezeid vannak. Az estére már mindent elkészítettél. Megfőzted párod kedvenc ételeit s a masszázshoz is elkészítettél mindent. Jó magad is elkészítetted, vagyis egy egyszerűbb mégis elegáns ruhát vettél fel. Egy pántnélküli ruha, felsőtestedre rásimul megmutatva alakod. Derekadnál pedig lazábbra vált és szabadon hagyva lábaid.

- Y/N megjöttem - hallod meg párod kedves hangját. A fiú elé sietsz, hogy köszöntsd, de egy rossz érzés fogott el s rögtön a mosdóba kellett menned.

- Y/N jól vagy? - hallod meg párod aggódó hangját.

- Igen - válaszolsz. Nem tudod miért lettél rosszul, hiszen semmi rosszat nem ettél. Még pár percig bent voltál majd kimentél üdvözölni párod.

- Y/N mi a baj? - sétál eléd s meg fogja az arcod.

- Semmi jól vagyok.

- Gyere velem! - fogja meg kezed s húz maga után.

- Hova megyünk? - kérdezed de követed.

- Kivizsgáltatlak... - erre nem mondtál semmit. Párod mindig aggódik érted. Mindentől óv. Namjoon egyik barátjához mentetek el. El árulta amit észre vett, majd a kivizsgálás elkezdődött.

- Hát haver előre boldog születésnapot. Másodszor pedig apuka leszel. - közli haverja a tényeket. A hírtől teljesen sokk hatás alá került. Nem tudod megszólalni. Rád pillantott majd egy hatalmas vigyor terült ajkaira.

- Ez a világ legjobb születésnapi ajándéka. Köszönöm Y/N köszönöm - ölel meg. 

 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
BTS ReakciókWhere stories live. Discover now