Namjoon special (9)

1.5K 104 10
                                    

Az író nem szeretné ha megjelölném, mert nagyon bizonytalan, szóval adjunk rá okot, hogy jobban higgyen magában, mert szerintem nagyon jól ír.💜

~Az első találkozás~

Már nagyon rég óta vártad ezt a napot, hisz ma alkalmad nyílik találkozni a kedvenc bandáddal a BTS-el egy fanmeeting erejéig. A szüleid mindig is arra tanítottak, hogy meg kell dolgozni a sikerért és azért amit el akarsz érni. Ezért rengeteget dolgoztál, hogy el tudj menni. Izgatottan nézted a belépőd a remegő kezeid között, amikor is beengedtek titeket a fiúkhoz. Namjoon felé vetted az irányt. Mindig is ő volt az a személy számodra aki a legtöbb boldogságot nyújtotta neked. Boldoggá tett ha csak rá néztél, ha nevetni láttad és szinte bele tudtál őrülni a mosolyába. Nemsokára rajtad volt a sor. Nam elé léptél. Hatalmas mosollyal jutalmazott, és te majdnem ott helyben elolvadtál. Át adtad neki a leveled és a mellé tett kis plüss koalát és váltottatok pár szót. Teljesen zavarban voltál. Beszélgetés közben még a hajadba tűzött kis macska fület is levette és felpróbálta. Nagyon aranyos volt benne és még aegyozott is neked, amit lefotóztál. Teljesen elmerültél a fiú látványában amikor feleszméltél, hogy még rengeteg ember vár erre a pillanatra. Elköszöntél tőle, de ő még oda súgta neked hogy a rendezvény végén keresd meg. Nem értetted miért mondja ezt, tipped sem volt de úgy tettél ahogy kért. A rendezvény után elindultál a srácok felé, amikor egy őr állított meg.

-Ide nem jöhet be- szólt rád kemény hangon. Nem tudtál mit mondani, teljesen megrémisztett a magas alak.

-Elnézést, de ez a csinos hölgy velem van-szólalt meg egy ismerős hang az őr háta mögött. Namjoon volt az és intett, hogy kövesd. A férfi morcosan, de elállt az utadból és te követted Nam-ot.

-Elbűvölő természeted van-szólalt meg hirtelen amikor egy külön helyiségbe értetek. - és jó veled beszélgetni - tette hozzá A szavait el sem akartad hinni, csak vörös fejjel totál zavarban álltál előtte.

-Köszönöm-hebegted -Esetleg nem lenne kedved többet beszélni? -ajánlotta fel és te csillogó szemekkel fürkészted.

-Dee- mosolyogtál rá

-Oké ezt megbeszéltük-karolt át- Srácok! Ő itt az új barátom és már hozzám tartozik-jelentette ki és el tudtál volna süllyedni zavarodban. Még életedben nem voltál ilyen boldog. 

 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
BTS ReakciókWhere stories live. Discover now